partner in ondernemen
Deel deze pagina:

15 okt
2013

10 enthousiaste pitches van zzp'ers tijdens Netwerkcafé

Maandagavond 14 oktober 2013 organiseerde het ROZ alweer voor de zesde keer het Netwerkcafé voor Hengelose zzp’ers in Ondernemerscentrum H164. 10 zzp’ers kregen de kans zichzelf te presenteren middels een pitch.

Maandagavond 14 oktober 2013 organiseerde het ROZ alweer voor de zesde keer het Netwerkcafé voor Hengelose zzp’ers in Ondernemerscentrum H164.

Wij ervaren in onze dagelijkse contacten met ondernemers, en met name met zzp’ers, dat zij veel moeite hebben met één van de belangrijkste taken van een ondernemer, namelijk het doen van de administratie. Daar heeft het ROZ een oplossing voor, namelijk Oostwerk administratief bedrijf.  Maureen Oude Oosterik, manager van Oostwerk, vertelde de ruim 50 aanwezige zzp’ers dat Oostwerk de administratieve werkzaamheden voor hen kan verzorgen.

Vervolgens was het de beurt aan de zzp’ers zelf. Tien zzp’ers werden uitgeloot en mochten een pitch verzorgen. Zij kregen 2 minuten de tijd om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen. Na afloop ontvingen zij voornamelijk positieve feedback en tips van Marieke Slot, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, en van de collega-zzp’ers uit de zaal. De 10 pitchers waren:
> Helene Huizenga, Zuleika verhalenverteller
> Niek Olyslager, Markant Internet
> Manon Verdam, Travel Cousellors
> Alwie Egberink, Egberink Dakbedekkingen
> Ruth Ugiagbe, afrikaanse mode
> Gerda Nater, Taal Effect
> Pauline Kanger, Aanpak werkplektraining & coaching
> Hans Oosterwal, gitaarschool en muzikale begeleiding van uitvaarten
> Ronald Janssen, Cyrano vintertainment
> Ellen Deters, Ellen Stoffen

Pauline Kanger

Pauline Kanger

Hans Oosterwal

Hans Oosterwal

Bekijk de foto’s van alle pitchers op onze Facebookpagina.

De avond werd afgesloten met de gebruikelijke netwerkborrel en ondernemersmarkt met ROZ, Oostwerk, Rabobank en ondernemersnetwerk Small Business Hengelo. Wederom een geslaagde avond met enthousiaste reacties van de zzp’ers, die het zeer op prijs stelden dat het podium ditmaal voor hen was.