partner in ondernemen
Deel deze pagina:

18 dec
2014

10 jaar Bbz: twee e-zines van ministerie van SZW

Het Besluit bijstandverlening zelfstandigen 2004 (Bbz 2004) bestaat 10 jaar. In het kader van dit jubileum heeft het ministerie van SZW een magazine en twee e-zines uitgebracht.

Daarin vertellen uitvoerders, adviseurs en ondernemers over hun ervaring met deze regeling. De ene e-zine bevat de verhalen van startende, de andere van gevestigde ondernemers.

Startende ondernemers

Het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) is er voor mensen met een bijstands- of aflopende WW-uitkering die een eigen bedrijf willen starten. Meer weten over het Bbz? Lees in het online magazine over de ervaringen van ondernemers die mede dankzij het Bbz een onderneming zijn gestart. Dit online magazine is uitgegeven in het kader van het 10-jarig bestaan van het Bbz (2004).

10 jaar bbz starters
Download hier het e-zine voor starters

Gevestigde ondernemers

Het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) is er voor ondernemers die geen financiële reserves meer hebben en slechts een inkomen onder bijstandsniveau overhouden. Lees in het online magazine over de ervaringen van ondernemers die mede dankzij het Bbz hun bedrijf weer op de rails hebben gekregen. Dit online magazine is uitgegeven in het kader van het 10-jarig bestaan van het Bbz (2004).

10 jaar bbz ondernemers
Download hier het e-zine voor ondernemers

Het ROZ voert het Bbz uit voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.