partner in ondernemen
Deel deze pagina:

06 aug
2015

Aanmelden voor Startersprijs Midden Twente kan nog steeds!

Iedereen die in 2014 in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2015. Een prachtige manier voor een startend bedrijf om zich in de kijker te spelen. Aanmelden kan nog steeds, tot en met 1 september 2015.

Na zes succesvolle uitreikingen van de Startersprijs in Hengelo sinds 2009, is dit jaar het gebied uitgebreid: zowel starters uit Hengelo als Borne als Hof van Twente die vorig jaar gestart zijn, maken kans om Starter van het jaar te worden. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is.

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. Op dinsdagavond 10 november 2015 wordt tijdens het Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo bekend gemaakt wie van de genomineerden zich Starter van het jaar mag noemen.

De vijf genomineerden ontvangen waardecheques (€ 3.000,- voor de winnaar, € 1.000 voor de andere vier genomineerden) die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf.

Kent u een (succesvolle) starter die in 2014 in Hengelo, Borne of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens u kans moet maken op de Startersprijs? Of bent u zelf die succesvolle starter die wij zoeken? Aanmelden kan nog tot en met 1 september 2015.

Meer informatie en aanmelden