partner in ondernemen

Advies eigen bedrijf

Heeft u een eigen bedrijf of wilt u een eigen bedrijf starten en bent u op zoek naar advies? ROZ biedt advies, begeleiding en coaching aan starters en ondernemers in Twente en de Achterhoek. Dus bent u op zoek naar advies met betrekking tot uw eigen bedrijf? Bij ons kunt u terecht voor deskundig en persoonlijk advies.

Advies bij uw eigen bedrijf

ROZ staat voor Regionale Organisatie Zelfstandigen. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor begeleiding en individueel advies. Onze bedrijfsadviseurs zijn op de hoogte van alles wat met ondernemen te maken heeft:

  • Ze hebben ervaring en kennis op het gebied van ondernemerschap
  • Ze zijn bekend met gebruikelijke ondernemersvraagstukken
  • Ze beschikken over uitstekende contacten en netwerken
  • Ze zijn op de hoogte van de laatste wetten en regelingen

Naar welk advies u ook op zoek bent, onze bedrijfsadviseur is in staat om u op elk vlak advies te geven over uw eigen bedrijf. De adviseur probeert u de juiste weg te wijzen, maar zal nooit de verantwoordelijkheid van u als ondernemer overnemen. In het advies staat u als ondernemer met uw eigen bedrijf centraal. De adviseur geeft passende oplossingen die in uw situatie van toepassing zijn. Als ondernemer met een eigen bedrijf moet u zelf het werk doen waarbij de adviseur u stimuleert, kennis toevoegt en uw vaardigheden traint. Uiteraard gebeurt dat allemaal vanuit de vragen die u heeft en het advies waar u naar op zoek bent.

Kort gezegd: Als ondernemer met een eigen bedrijf vaart u uw eigen koers, waarbij de adviseur u advies en tips geeft. Daarnaast proberen onze adviseurs om het beste uit u als ondernemer naar boven te halen, zodat uw vaardigheden op de juiste manier ingezet kunnen worden.

Heeft u bepaalde vragen met betrekking tot uw eigen bedrijf? En ontvangt u hier graag deskundig advies over? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen en geven u graag advies over alles wat met uw eigen bedrijf te maken heeft.