partner in ondernemen
Deel deze pagina:


07 okt
2019

Rabobank spreekuur voor ondernemers

Rabobank houdt een spreekuur voor ondernemers in H164, elke eerste maandagmiddag van de maand.

Lees verder »30 sept
2019

Training Van idee naar sociale onderneming

Er zijn veel mensen met goede ideeën om maatschappelijke problemen aan te pakken. Mensen die maatschappelijke impact willen creëren met hun (nog te starten) bedrijf. Wilt u een sociale onderneming starten en weten hoe u dit aan moet pakken? Of hoe u sociaal ondernemen kunt integreren binnen uw eigen bedrijf? Dan is deze training iets voor u.

Lees verder »23 sept
2019

Training Belastingen

Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken goed regelen, waaronder de belastingen. Denk hierbij aan zaken zoals de omzetbelasting (BTW), inkomstenbelasting en andere fiscale regelingen. Maar wat is voor u als startende ondernemer van belang? Wat moet u juist wel of niet doen of regelen? Hendriksen Accountants legt het u uit tijdens deze training.

Lees verder »19 sept
2019

Training Administratie

Een goede administratie is van groot belang voor u als ondernemer. Het vergroot uw eigen inzicht in uw bedrijf en u bent een betere gesprekspartner voor uw boekhouder. Maar wat is een goede administratie? Waar moet deze aan voldoen? En hoe zit het met de belastingen? Wilt u zelf uw administratie bijhouden, maar weet u niet goed hoe u dit moet doen? Dan is deze training iets voor u.

Lees verder »17 sept
2019

Training Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook het zakelijke nut van de diverse kanalen is bij ondernemers en starters wel bekend. Maar hoe past u dat toe? Wilt u weten welke kansen de social media kanalen bieden voor uw bedrijf? Welke kanalen bij u en uw bedrijf passen? Hoe u deze handig inzet, zonder dat het u al teveel tijd kost? En welke online tools nog meer nuttig zijn voor ondernemers? Volg dan deze praktische training.

Lees verder »09 sept
2019

Bijeenkomst 'De do’s en don’ts om te groeien: leren van elkaar'

Groeien met jouw bedrijf, hoe pak je dit aan? Wil je hiermee graag aan de slag en over in gesprek met andere ondernemers, zodat je van elkaar kunt leren? Dan is deze bijeenkomst, georganiseerd door ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen), de gemeente Almelo en het Werkplein Twente, iets voor jou.

Lees verder »02 sept
2019

Training Sales

Bent u pas gestart met een eigen bedrijf en wilt u uw nieuwe product of dienst introduceren? Of bent u al een poosje ondernemer en loopt uw omzet terug? Of wilt u juist groeien? Dan heeft u nieuwe klanten of meer opdrachten nodig! Hoe pakt u dit aan? Veel ondernemers en starters vinden het lastig om hun product of dienst te verkopen. En laten we eerlijk zijn, daar komt ook best veel bij kijken. Het gaat niet alleen om het verkoopgesprek, maar ook om het marketingconcept en de acquisitiestrategie die u inzet. Natuurlijk is er veel informatie te vinden in boeken en op het internet, maar hoe past u dit in de praktijk toe? Ondernemen is net als topsport; u moet voortdurend oefenen en trainen om beter te worden. Wilt u daarmee aan de slag op het gebied van sales? Dan is deze training iets voor u!

Lees verder »17 juni
2019

Netwerkcafé Oldenzaal

Wil je kennis opdoen en andere starters en zzp’ers uit Oldenzaal ontmoeten? Wil je jouw netwerk uitbreiden? Kom dan naar het netwerkcafé voor starters en zzp’ers.

Lees verder »22 mei
2019

Workshop Code Sociale Ondernemingen

De 14 Twentse gemeenten bieden in samenwerking met Social Enterprise NL sociaal ondernemers een traject aan waarin je wordt ondersteund bij de voorbereiding op het behalen van de Code Sociale Ondernemingen.

Lees verder »09 mei
2019

Relatiemiddag ROZ

Speciaal voor onze relaties en samenwerkingspartners, waaronder accountants- en boekhoudkantoren, banken en gemeenten organiseren we op donderdag 9 mei een inspirerende relatiemiddag.

Lees verder »