partner in ondernemen
Deel deze pagina:


17 juni
2019

Netwerkcafé Oldenzaal

Wil je kennis opdoen en andere starters en zzp’ers uit Oldenzaal ontmoeten? Wil je jouw netwerk uitbreiden? Kom dan naar het netwerkcafé voor starters en zzp’ers.

Lees verder »07 juni
2019

Training Basis marketing & sales

Marketing en acquisitie zijn enorm belangrijk, zonder klanten geen bedrijf. Uw eigen presentatie is van groot belang wanneer u op bezoek gaat bij potentiële klanten of relaties. U heeft maar één kans voor een eerste indruk. Hoe zorgt u ervoor dat de potentiële klant voor u kiest? Welke marketingstrategie moet u volgen? Hoe ziet de customer journey van uw klant er uit? Op welke manieren kunt u acquireren? En waarom is netwerken zo belangrijk? Dat komt allemaal aan de orde in deze kennis- en vaardigheidstraining.

Lees verder »05 juni
2019

Training Van idee naar sociale onderneming

Er zijn veel mensen met goede ideeën om maatschappelijke problemen aan te pakken. Mensen die maatschappelijke impact willen creëren met hun (nog te starten) bedrijf. Wilt u een sociale onderneming starten en weten hoe u dit aan moet pakken? Of hoe u sociaal ondernemen kunt integreren binnen uw eigen bedrijf? Dan is deze training iets voor u.

Lees verder »03 juni
2019

Rabobank spreekuur voor ondernemers

Rabobank houdt een spreekuur voor ondernemers in H164, elke eerste maandagmiddag van de maand.

Lees verder »28 mei
2019

Juridisch spreekuur

De Singel Advocaten houdt spreekuur bij het ROZ. Stel al uw juridische vragen!

Lees verder »27 mei
2019

Oriëntatietraining Sociaal ondernemen

Wat is sociaal ondernemen? Wat kan sociaal ondernemen voor u en uw (nog te starten) bedrijf betekenen? Wilt u meer weten over dit onderwerp, kom dan naar de oriëntatietraining Sociaal ondernemen!

Lees verder »22 mei
2019

Workshop Code Sociale Ondernemingen

De 14 Twentse gemeenten bieden in samenwerking met Social Enterprise NL sociaal ondernemers een traject aan waarin je wordt ondersteund bij de voorbereiding op het behalen van de Code Sociale Ondernemingen.

Lees verder »09 mei
2019

Relatiemiddag ROZ

Speciaal voor onze relaties en samenwerkingspartners, waaronder accountants- en boekhoudkantoren, banken en gemeenten organiseren we op donderdag 9 mei een inspirerende relatiemiddag.

Lees verder »15 apr
2019

ZZP netwerkcafé Hengelo

ROZ organiseert jaarlijks een netwerkcafé voor Hengelose zzp’ers in H164. Ditmaal samen met Small Business Twente.

Lees verder »20 mrt
2019

Netwerkcafé Losser

ROZ en gemeente Losser organiseren na succesvolle eerdere edities wederom een netwerkcafé voor alle (startende) ondernemers uit de gemeente Losser.

Lees verder »