partner in ondernemen
Deel deze pagina:


16 apr
2019

Training Groeien - kansen en strategie

Wilt u weten waar groeimogelijkheden liggen en hoe u uw bedrijf zo goed mogelijk kunt aanpassen om deze kansen te benutten? Dan is deze praktische training waarin groeikansen en strategie centraal staan, iets voor u.

Lees verder »15 apr
2019

Training Belastingen

Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken goed regelen, waaronder de belastingen. Denk hierbij aan zaken zoals de omzetbelasting (BTW), inkomstenbelasting en andere fiscale regelingen. Maar wat is voor u als startende ondernemer van belang? Wat moet u juist wel of niet doen of regelen? Hendriksen Accountants legt het u uit tijdens deze training.

Lees verder »15 apr
2019

ZZP netwerkcafé Hengelo

ROZ organiseert jaarlijks een netwerkcafé voor Hengelose zzp’ers in H164. Ditmaal samen met Small Business Twente.

Lees verder »15 apr
2019

Oriëntatietraining Sociaal ondernemen

Wat is sociaal ondernemen? Wat kan sociaal ondernemen voor u en uw (nog te starten) bedrijf betekenen? Wilt u meer weten over dit onderwerp, kom dan naar de oriëntatietraining Sociaal ondernemen!

Lees verder »15 apr
2019

Training Sales

Bent u pas gestart met een eigen bedrijf en wilt u uw nieuwe product of dienst introduceren? Of bent u al een poosje ondernemer en loopt uw omzet terug? Of wilt u juist groeien? Dan heeft u nieuwe klanten of meer opdrachten nodig! Hoe pakt u dit aan? Veel ondernemers en starters vinden het lastig om hun product of dienst te verkopen. En laten we eerlijk zijn, daar komt ook best veel bij kijken. Het gaat niet alleen om het verkoopgesprek, maar ook om het marketingconcept en de acquisitiestrategie die u inzet. Natuurlijk is er veel informatie te vinden in boeken en op het internet, maar hoe past u dit in de praktijk toe? Ondernemen is net als topsport; u moet voortdurend oefenen en trainen om beter te worden. Wilt u daarmee aan de slag op het gebied van sales? Dan is deze training iets voor u!

Lees verder »20 mrt
2019

Netwerkcafé Losser

ROZ en gemeente Losser organiseren na succesvolle eerdere edities wederom een netwerkcafé voor alle (startende) ondernemers uit de gemeente Losser.

Lees verder »07 mrt
2019

Startersevent Achterhoek

Na het succes van vorig jaar organiseert ROZ in 2019 wederom het Startersevent Achterhoek. Ditmaal samen met de gemeente Bronckhorst, met medewerking van de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en de Sociale Dienst Oost Achterhoek.

Lees verder »12 feb
2019

Oriëntatieworkshop 'Goed voorbereid van start'

Wilt u uw dromen waarmaken en een bedrijf starten? Een eigen bedrijf runnen is spannend, uitdagend en vooral leuk! Maar een goede voorbereiding is van groot belang.

Lees verder »11 feb
2019

Netwerkcafé voor starters en zzp'ers - Almelo, Hellendoorn en Wierden

Wil je kennis opdoen en andere starters en zzp’ers uit Almelo, Hellendoorn en Wierden ontmoeten? Wil je jouw netwerk uitbreiden? Kom dan naar het netwerkcafé voor starters en zzp’ers.

Lees verder »16 nov
2018

Dag van de Ondernemer

De derde vrijdag van november is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Lees verder »