partner in ondernemen
Deel deze pagina:


15 jan
2020

Training Groeien - kansen en strategie

Wil jij weten waar groeimogelijkheden liggen en hoe je jouw bedrijf zo goed mogelijk kunt aanpassen om deze kansen te benutten? Dan is deze praktische training waarin groeikansen en strategie centraal staan, iets voor jou.

Lees verder »06 jan
2020

Rabobank spreekuur voor ondernemers

Rabobank houdt een spreekuur voor ondernemers in H164, elke eerste maandagmiddag van de maand.

Lees verder »17 dec
2019

Juridisch spreekuur

De Singel Advocaten houdt spreekuur bij het ROZ. Stel al uw juridische vragen!

Lees verder »02 dec
2019

Netwerkcafé voor starters en zzp'ers - Almelo, Hellendoorn en Wierden

Wil je jouw netwerk uitbreiden? En kennis opdoen over hoe je jouw merk kunt versterken?

Lees verder »19 nov
2019

Social Impact Day Twente

Na de succesvolle eerste editie in 2018, vindt ook dit jaar de Social Impact Day in Twente plaats.

Lees verder »19 nov
2019

Netwerkcafé Haaksbergen

Wil je kennis opdoen en andere starters en zzp’ers ontmoeten? Wil je jouw netwerk uitbreiden? Kom dan naar het netwerkcafé georganiseerd door ROZ en de gemeente Haaksbergen.

Lees verder »18 nov
2019

Starterscafé met uitreiking Startersprijs Midden Twente

Op 18 november 2019 organiseren Rabobank Centraal Twente, de gemeente Borne, Hengelo en Hof van Twente en ROZ wederom het Starterscafé in Schouwburg Hengelo.

Lees verder »15 nov
2019

Dag van de Ondernemer

De derde vrijdag van november is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Lees verder »15 nov
2019

Op Stoom – De Ondernemersfabriek Almelo

Op Stoom; hét evenement waar je wordt geïnspireerd om alles uit je eigen onderneming te halen. Zo kun je een websitescan laten uitvoeren op je zoekwoorden voor Google, staan er workshops op het programma waarna jij je bedrijf in 1 zin goed kunt pitchen én leer je de ins & outs van de hedendaagse marketing. Tips waar je écht wat mee kunt, waar je de volgende dag al in kunt groeien.

Lees verder »14 nov
2019

Training Basis marketing & sales

Marketing en acquisitie zijn enorm belangrijk, zonder klanten geen bedrijf. Uw eigen presentatie is van groot belang wanneer u op bezoek gaat bij potentiële klanten of relaties. U heeft maar één kans voor een eerste indruk. Hoe zorgt u ervoor dat de potentiële klant voor u kiest? Welke marketingstrategie moet u volgen? Hoe ziet de customer journey van uw klant er uit? Op welke manieren kunt u acquireren? En waarom is netwerken zo belangrijk? Dat komt allemaal aan de orde in deze kennis- en vaardigheidstraining.

Lees verder »