partner in ondernemen
Deel deze pagina:

12 jul
2017

Veel animo voor sociaal ondernemen

ROZ is al heel wat jaren actief op het gebied van sociaal ondernemen en sociale economie. We hebben twee accountmanagers in dienst die zich bezig houden met dit thema. Sociaal ondernemen is trending topic en er is veel animo voor, merken we.

Sinds kort beschikken we over een oriëntatietraining Sociaal ondernemen, verzorgd door onze accountmanagers. De training vond nu tweemaal plaats en zat beide keren vol met 15 deelnemers. Wat is sociaal ondernemen? Wat zou het voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dat komt in deze training aan de orde aan de hand van praktijkvoorbeelden. De training vindt na de zomer weer plaats, op maandagavond 25 september. Meer info en aanmelden >>


1e bijeenkomst netwerk voor sociale ondernemingen

Daarnaast vond gistermiddag de eerste bijeenkomst plaats voor een netwerk voor sociale ondernemingen. Als ROZ initieerden wij deze eerst bijeenkomst die plaatsvond bij De Ster in Borne. De 14 aanwezige sociaal ondernemers hadden veel goede ideeën en input voor het vervolg. Heeft u ook interesse in dit netwerk of wilt u meer informatie? Stuur een mail naar sociaalondernemen@rozgroep.nl en wij nemen contact met u op.