partner in ondernemen

Bedrijf starten Achterhoek

Wilt u een bedrijf starten in de Achterhoek? En kunt u daar wel wat hulp en advies bij gebruiken? ROZ helpt u graag bij het starten van uw eigen bedrijf in de Achterhoek.

Bedrijf starten Achterhoek

Het starten van een eigen bedrijf is een grote stap. Wij kunnen ons voorstellen dat u met vragen zit of dat u graag over bepaalde zaken meer wilt weten. ROZ is de adviesorganisatie voor (startende) ondernemers in Twente en de Achterhoek. Wij bieden advies, begeleiding en coaching aan mensen die een bedrijf willen starten. Een goede voorbereiding is namelijk van groot belang wanneer u uw eigen bedrijf start!

Bij het starten van een eigen bedrijf gaat u niet over één nacht ijs. Zo heeft u een goed ondernemersidee nodig waar u geld mee kunt verdienen. Is er bijvoorbeeld wel een markt voor uw product of dienst? En kunt u hier winst mee maken? En heeft u zelf ook wel de juiste eigenschappen die een ondernemer nodig heeft? Met ons kunt u al uw plannen bespreken, zodat wij u van advies kunnen voorzien. Daarnaast kunnen wij u helpen met het opzetten van uw ondernemersplan. Via onze website kunt u al een voorbeeld van dit “invul-ondernemingsplan” downloaden, samen met de bijbehorende handleiding.

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat u ook een eigen bedrijf kunt starten wanneer u een uitkering heeft. Er zijn zelfs verschillende mogelijkheden om vanuit een uitkering een eigen bedrijf te starten. Onze ROZ-adviseurs in Twente en de Achterhoek vertellen u hier graag meer over.

Wilt u een bedrijf starten in de Achterhoek en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.