partner in ondernemen
Deel deze pagina:

15 nov
2018

Bedrijf starten in Twente? Ga naar www.startenintwente.nl!

Wil je een bedrijf starten in Twente? Heb je een goed idee of ben je pas gestart? Op het nieuwe online platform www.startenintwente.nl vind je alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers.

Wat vind je op StarteninTwente.nl?

Advies & informatie
Waar moet je allemaal aan denken als je een eigen bedrijf start? Op StarteninTwente.nl vind je een overzicht van belangrijke informatie, onder meer over het organiseren van jouw bedrijf, geldzaken, administratie, markt en marketing. Ben je op zoek naar advies bij de start? Eerste hulp wordt geboden door ROZ. Ook andere programma’s voor starters vind je hier.

Handige tools
Wil je jouw bedrijf testen, klanten leren kennen of markten verkennen? Ga dan zelf aan de slag met de praktische tools op het platform. Ook als je al wat langer actief bent als ondernemer, zijn deze tools zeer geschikt.

Netwerken
Wil je andere starters vinden en zelf gevonden worden? Maak dan een profiel aan op dit platform en kom in contact met andere starters en ondernemers in Twente, en in jouw eigen gemeente. Dat is heel simpel: met enkele gegevens, een korte pitch van jouw bedrijf en een foto of logo heb je al een profiel en kun je gevonden worden via dit platform. Er is ook een overzicht op het platform van ondernemersverenigingen en netwerken in jouw gemeente.

Het platform heeft ook een agenda. Hier word je op de hoogte gehouden van interessante trainingen en bijeenkomsten voor starters. Daarnaast zijn er ervaringsverhalen van andere starters en ondernemers ter inspiratie.

StarteninTwente.nl is een initiatief van Twentse gemeenten en ROZ, mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel en ontwikkeld door InnoValor.

Ga nu naar StarteninTwente.nl >>