partner in ondernemen
Deel deze pagina:

29 aug
2014

Belastingdienst verzorgt training en spreekuur voor ondernemers in Winterswijk

De Belastingdienst verzorgt in samenwerking met het ROZ trainingen en spreekuren op de nieuwe vestiging van ROZ; het Adviespunt voor Ondernemen op het Loopbaanplein aan de Burg. Bosmastraat 7 in Winterswijk.

Op woensdag 24 september 2014 geeft de Belastingdienst de training ‘Aangifte omzetbelasting en auto van de zaak’ van 10.00 tot 12.00 uur. Wat houdt het begrip omzetbelasting in en hoe vult u de aangifte in? Welke (fiscale) regels, rechten en plichten zijn er rondom de auto van de zaak? Beide thema’s komen in deze training aan bod. Deelname aan deze training is kosteloos. Aanmelden kan hier.

Op woensdag 26 november 2014 verzorgt de Belastingdienst de training ‘Wanneer bent u ondernemer voor de Belastingdienst?’ van 10.00 tot 12.00 uur. Het verschil tussen ondernemerschap voor de inkomstenbelasting en voor de omzetbelasting komt aan de orde, evenals de ondernemersfaciliteiten als zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Aanmelden kan hier.

Met al uw fiscale vragen kunt u als (startende) ondernemer terecht op het spreekuur op woensdagochtend 1 oktober of 5 november 2014. U wordt persoonlijk geïnformeerd door een medewerker van de Belastingdienst. Dit kan betrekking hebben op bijvoorbeeld aftrekposten, auto van de zaak, omzetbelasting of administratie. Een afspraak inplannen voor het gratis spreekuur kan bij ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl).