partner in ondernemen
Deel deze pagina:

20 mei
2015

Ben jij ondernemend? Doe de test!

Wil jij ter oriëntatie op het starten van een bedrijf inzicht in jouw ondernemer skills? De test ‘Ben jij ondernemend’, ontwikkeld door ROC van Twente, ROZ, SLO en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, geeft je een uitstekend eerste beeld.

Hoe werkt het?
Ga naar Benjijondernemend.nl en vul de vragen in. Na het invullen van alle vragen, krijg je een indicatie van hoe ondernemend jij bent. De tips en aanvullende informatie in het rapport geven je een idee hoe je er NU voor staat. Je kunt natuurlijk nog ondernemender worden door mensen te zoeken die je daarbij kunnen helpen, bijvoorbeeld een adviseur bij ROZ.

Wil je daadwerkelijk starten met een bedrijf? Neem contact op met het ROZ en maak een afspraak met een adviseur. Alles wat wij voor je kunnen betekenen vind je op deze website (Bekijk alles voor starters). De resultaten van deze ondernemendheid-test kun je bespreken, evenals hoe je je vaardigheden nog beter kunt ontwikkelen. Ook beschikt ROZ over een uitgebreide wetenschappelijke ondernemerstest waarin je een compleet beeld krijgt van je ondernemersvaardigheden.

De test ‘Benjijondernemend.nl’ is ontwikkeld door ROC van Twente, ROZ, SLO en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Deze organisaties stimuleren ondernemerschap bij studenten en ontwikkelden een laagdrempelige applicatie voor studenten en startende ondernemers om een eerste inzicht te verkrijgen in hun vaardigheden. ROZ is hierbij betrokken vanwege de goede samenwerking met het ROC van Twente in het Ondernemerslab én de expertise op het gebied van ondernemerschap.