partner in ondernemen
Deel deze pagina:

01 mrt
2016

Bijeenkomst Small Business Hengelo met Jan van Halst én goed doel op 16 maart

Een ondernemer is soms net een topsporter, vindt oud-topvoetballer Jan van Halst. Hij komt erover vertellen tijdens de eerstkomende bijeenkomst van Small Business Hengelo op woensdag 16 maart om 19.30 uur in Aparthotel Delden. Daarbij gaat Small Business Hengelo ook geld inzamelen voor een goed doel: Kans voor een kind.

Jan van Halst speelde bij o.a. FC Twente en Ajax en is nu voetbalanalist bij Fox Sports. Hij weet wat het is om tegenslagen te overwinnen en met druk om te gaan. Die kennis kan hij met een gezonde dosis (voetbal)humor overbrengen op u als ondernemer. De bijeenkomst van 16 maart is extra bijzonder, omdat Small Business Hengelo die avond met alle aanwezigen zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor Kans voor een kind. Deze stichting vervult individuele wensen van kinderen uit Twente.

De leden van Small Business Hengelo hebben vrije toegang tot de bijeenkomst, maar zij worden wel gevraagd om een vrije gift te doen voor het goede doel. Niet-leden betalen 10 euro (contant). Het zou mooi zijn als ook zij iets extra’s over hebben voor Kans voor een kind. Aparthotel Delden draagt z’n steentje bij door de zaal beschikbaar te stellen en te zorgen voor koffie/thee en een hapje.

Meld u snel aan voor deze bijeenkomst, er zijn maximaal 125 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot 14 maart via: info@smallbusinesshengelo.nl.