partner in ondernemen
Deel deze pagina:

26 aug
2014

Bijeenkomst voor alle ondernemers in Enschede-West met workshop ROZ

Kennissessies over innovatiekansen, netwerken en HRM  

Dinsdagavond 16 september organiseert de gemeente Enschede met partners als ROZ, MKB Twente, Kennispark en Werkplein Twente een ondernemersbijeenkomst in Enschede-West. De avond staat in het teken van de kansen op het gebied van innovatie, marketing, netwerken en personeel.  Ook komt een aantal actuele wetswijzigingen, die van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering van de ondernemers, aan bod.

Uitnodiging bijeenkomst Enschede

Wethouder Economie en Werk Patrick Welman: “Als college willen we ondernemers ondersteunen en prikkelen in hun ondernemerschap, in samenwerking met onze kennispartners. Zo werken we aan een sterke en duurzame economie voor Enschede en Twente, nu en in de toekomst.”

Ondernemers in Enschede-West kunnen zich online aanmelden via www.enschede.nl/ondernemers-west. Als de avond een succes is, organiseert de gemeente met haar kennispartners meer bijeenkomsten.

Programma
18.00 – 18.30 uur  Inloop
18.30 – 18.35 uur  Welkom door André de Lizer, directeur MKB Twente
18.35 – 18.50 uur  Welkom door Patrick Welman, wethouder Economie en Werk
18.50 – 19.15 uur  Cabaretier Thijs Kemperink
19.30 – 20.15 uur  Kennissessie 1
20.15 – 20.30 uur  Pauze
20.30 – 21.15 uur  Kennissessie 2
21.15 – 22.00 uur  Afsluiting met borrel

ROZ verzorgt één van de kennissessies: ‘Hoe krijg ik nieuwe klanten en versterk ik mijn samenwerkingsverbanden voor meer business?’. Samenwerken en netwerken zijn uitgelezen mogelijkheden om nieuwe klanten te werven. Maar wat is effectief netwerken en samenwerken? En hoe doet u dat in de praktijk? In deze kennissessie voorziet Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, u van tips en kunt u via een acquisitieveiling direct op zoek naar nieuwe klanten of nieuwe samenwerkingen.

Alle ondernemers in Enschede-West zijn uitgenodigd
De avond is boeiend voor zowel ZZP-ers, kleine als grotere bedrijven. Vijf
kennispartners uit de stad geven interactieve kennissessies die ook interessant zijn voor de HRM-manager. Kennispark vertelt over de mogelijkheden om ondernemers te ondersteunen bij vernieuwing, Werkplein Twente informeert over hun ondersteuning bij personeel en ROZ voorziet in tips hoe nieuwe klanten te werven via netwerken. Het volledige programma staat op www.enschede.nl/ondernemers-west.

Samen met kennispartners
De gemeente organiseert de ondernemersbijeenkomst met de kennispartners: Kennispark, Werkplein Twente, Leerwerkloket, ROZ, KienhuisHoving en Saxion. Thijs Kemperink, het Twentse cabarettalent van dit moment, trapt de avond af. Het voorzitterschap van de avond ligt in handen van de directeur MKB Twente, André de Lizer. De ondernemersbijeenkomst vindt plaats bij het Juniorcollege ’t Zwering – Het Stedelijk Lyceum, Jan Vermeerstraat 49.

Twitter mee!
#ondernemen053