partner in ondernemen
Deel deze pagina:

19 apr
2017

Branding en bloggen tijdens ZZP netwerkcafé op 15 mei 2017

Wat kunt u leren van een succesvol poppodium? En hoe blogt u op een persoonlijke manier? Deze twee vragen staan centraal tijdens de twaalfde editie van het ZZP netwerkcafé speciaal voor Hengelose zzp’ers, georganiseerd door ROZ. Het netwerkcafé vindt plaats op maandag 15 mei 2017 van 19.00 tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Na de opening door ROZ en het terugkerende onderdeel ‘pitchen’ door enkele aanwezige zzp’ers, is het de beurt aan gastspreker Johan de Jong, directeur van Poppodium Metropool Hengelo. Johan deelt zijn ‘lessons learned’ over branding en positionering die bijdragen aan het succes van Metropool.

Eén van de manieren waarmee u als zzp’er kunt werken aan branding en positionering is bloggen. Bloggen is een perfect middel om uw onderscheidende verhaal te vertellen. Hoe blogt u op een persoonlijke manier en welke onderwerpen passen bij uw bedrijf? Daar gaat Marleen Backhuijs van Backhuijs Communicatie tijdens haar powersessie op in.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Centraal Twente en Backhuijs Communicatie aanwezig waar u terecht kunt met uw vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 12 mei via:

Meer informatie over het programma vindt u in de uitnodiging >>