partner in ondernemen
Deel deze pagina:

16 nov
2016

Business & Breakfast op de vroege ochtend groot succes

Woensdagochtend 16 november stond vanaf 7.15 uur het ontbijt klaar in Studio 16 in Neede voor zzp’ers uit Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Zo’n 50 zzp’ers waren aanwezig bij Business & Breakfast, georganiseerd door ROZ in samenwerking met de Sociale Dienst Oost Achterhoek en de gemeenten Berkelland en Winterswijk.

De ochtend startte meteen met netwerken en kennismaken onder het genot van een ontbijt verzorgd door Estrella van Liere en Regine ter Braak van Studio 16. Om 8 uur verzorgde Wim Aalderink, wethouder gemeente Winterswijk, mede namens zijn aanwezige collega-wethouder Han Boer van Berkelland de opening. Wethouder Aalderink onderstreepte het belang van netwerken voor zzp’ers. “Maak gebruik van elkaars kennis en kunde én van de voorzieningen die wij als gemeenten bieden in de vorm van onder andere ROZ. Daar kun je terecht voor advies en voor coaching; sparren is belangrijk”, aldus wethouder Aalderink.

img_8858

Estrella van Liere vertelde vervolgens over het ontstaan van Studio 16, inmiddels meer dan een jaar geleden. Studio 16 is een mooie samenwerking van twee zzp’ers die elk vanuit hun eigen bedrijf op zoek waren naar een geschikte ruimte voor hun activiteiten. Die ruimte vonden ze in Neede, Studio 16,  en deze verhuren ze ook aan andere organisaties, bedrijven en particulieren voor onder meer bijeenkomsten als dit netwerkontbijt. Sharon Leuveld, communicatie ROZ, lichtte vervolgens de dienstverlening van ROZ voor zzp’ers toe. Wilt u meer weten over deze dienstverlening? Neem dan een kijkje op deze website >>

img_8861

Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, zoomde in een powersessie in op het belang van pitchen en gaf tips waar een goede pitch aan moet voldoen. Vervolgens was het de beurt aan de aanwezige zzp’ers. Zij pitchten voor de zaal en ontvingen feedback van Bert én vanuit de groep.

img_8873

Als organiserende partijen zijn we erg tevreden over het verloop van dit netwerkontbijt. We ontvingen enthousiaste reacties van de aanwezige zzp’ers over het netwerken én pitchen in een ongedwongen en gezellige sfeer.