partner in ondernemen
Deel deze pagina:

25 okt
2016

Business & Breakfast voor zzp'ers op 16 november

ROZ, de Sociale Dienst Oost Achterhoek en de gemeenten Berkelland en Winterswijk organiseren samen een netwerkontbijt voor zzp’ers: Business & Breakfast. Alle zzp’ers uit de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk zijn van harte welkom op woensdagochtend 16 november 2016 van 7.30 (inloop vanaf 7.15 uur) tot 9.30 uur bij Studio 16 aan de Borculoseweg 16 in Neede.

business-en-breakfast

U kunt onder het genot van een heerlijk ontbijt verzorgd door Estrella van Liere en Regine ter Braak van Studio 16 kennismaken en sparren met collega zzp’ers en de organiserende partijen. Wethouders Han Boer (Berkelland) en Wim Aalderink (Winterswijk) heten iedereen welkom en de dames van Studio 16 vertellen meer over hun gezamenlijke onderneming én hun eigen bedrijven. ROZ licht kort toe wat zij voor zzp’ers kan betekenen.

Vervolgens staat er een sessie Pitchen op het programma. Enkele ondernemers krijgen de kans om zichzelf en hun bedrijf in 1 minuut te presenteren. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, geeft feedback en tips waar een goede pitch aan moet voldoen. Ook licht hij toe waarom een goede pitch zo belangrijk is.

Business & breakfast vindt plaats tijdens de Global Entrepreneurship Week, een week waarin in meer dan 160 landen ondernemerschap gevierd wordt. ROZ organiseert tijdens deze week de ROZ Week van het Ondernemen met diverse activiteiten voor ondernemers. Zowel ROZ als de Sociale Dienst Oost Achterhoek en de gemeenten Berkelland en Winterswijk erkennen het belang van zzp’ers en brengen u graag met elkaar in contact tijdens dit netwerkontbijt.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 13 november via www.rozgroep.nl/breakfast of door te bellen of mailen met het ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl).

Bekijk hier de uitnodiging >>