partner in ondernemen

Coaching bedrijven

Een succesvol bedrijf wordt vaak niet in één dag gebouwd. Daar gaat wat langer overheen. Als u echter wel een vliegende start wilt maken, dan is coaching voor bedrijven via het ROZ iets voor u.

Het ROZ staat voor de Regionale Organisatie Zelfstandigen en is een adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek die zich richt op de bevordering van ondernemerschap. We zorgen voor advies, begeleiding, coaching en scholing aan ondernemers, starters en zelfstandigen zonder personeel.

Coaching voor start van succesvolle bedrijven

Het ROZ is gevestigd in Hengelo, maar heeft ook in andere steden in Twente vestigingen. Zo is er altijd een kantoor in de buurt waar u terecht kunt voor coaching. Bezoek bijvoorbeeld het stadskantoor Werkplein Twente in Enschede of ons kantoor in Gemeentehuis Bronckhorst in Hengelo. Ook zitten we in Almelo, Borculo, Oldenzaal en Winterswijk.

U kunt hier terecht met al uw vragen over het starten van bedrijven. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld de praktische workshop ‘Goed voorbereid van start’, waarbij u op de hoogte wordt gebracht van alle ins en outs van het ondernemerschap. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het starten van een eigen bedrijf en wat kan coaching door het ROZ daarbij voor u betekenen?

Uitgebreid aanbod trainingen voor bedrijven

Deze workshop is niet de enige cursus of training die via het ROZ in Hengelo gegeven wordt. Andere trainingen zijn bijvoorbeeld ‘Aan de slag met uw ondernemingsplan’, waarin u leert hoe u een goed ondernemingsplan kunt opstellen. Kan uw administratie wel wat meer aandacht gebruiken? Geef u dan op voor een van de financiële en administratieve trainingen.

Ook andere praktische vaardigheden komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan social media en internetmarketing, belastingen en verzekeringen en allerlei trainingen rondom het thema ‘Succesvol verkopen’. Hoe haalt u bijvoorbeeld meer uit uw netwerk, of zorgt u ervoor dat uw marketing ook daadwerkelijk wat oplevert? Het ROZ helpt u er graag bij.

Fiscaal spreekuur voor bedrijven

Een van de ondersteunende diensten bij onze coaching is het fiscale spreekuur. Hier kunt u als startende ondernemer terecht met vragen over belastingen. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de modelovereenkomst of hoe het werkt als u een auto van de zaak hebt? Of wat eventuele fiscale gevolgen zijn van de keuze voor een bepaalde rechtsvorm van bedrijven?

Dan zijn dat allemaal zaken waarmee u terecht kunt op het fiscale spreekuur. Dit spreekuur vindt altijd plaats in het Ondernemerscentrum H164 in Hengelo, op ons hoofdkantoor. Het spreekuur is gratis, maar vooraf inplannen is uiteraard wel nodig. Dan kunnen we tijd voor u reserveren.

Coaching voor bedrijven via het ROZ

Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf niet alleen goed van start gaat, maar ook jaar na jaar blijft groeien? Kies dan voor coaching via het ROZ. Wij beschikken over een team dat breed inzetbaar is en zijn betrokken bij u en bij uw bedrijf. We werken vraaggericht en zorgen altijd voor korte doorlooptijden

Meer weten over het ROZ, onze coaching of een van onze andere diensten? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@rozgroep.nl of 074 241 5100.