partner in ondernemen
Deel deze pagina:

27 jun
2017

CVJO Berkelland organiseert Startersevent op 6 juli

Op donderdag 6 juli vindt het Startersevent plaats van 16.00 – 19.00 uur, Brink 22 in Eibergen. Dit event is georganiseerd door CVJO Berkelland en is voor iedereen die denkt aan het starten van een eigen bedrijf. Of dit nu is vanuit hobby of omdat u uw werk niet langer in loondienst wilt doen.

Het CVJO heeft allerlei organisaties uitgenodigd aanwezig te zijn die een startende ondernemer kunnen helpen met het vinden van antwoorden op vragen. Of u nu nog net niet gestart bent of al iets verder gevorderd in de onderneming: u kunt met al uw vragen terecht.

De KvK is aanwezig, net zoals de Rabobank en ROZ Groep. Accountantskantoor Bennink staat er. En Notaris Kraayenhof. Wies Bol Advies is paraat en ook Bax Advocaten Belastingkundigen en Olympia uitzendbureau.

Ook de gemeente en de Sociale Dienst Oost Achterhoek zijn er voor mensen die vanuit een uitkeringssituatie zouden willen starten.

En natuurlijk zijn de ondernemers van CVJO Berkelland er. Zij kunnen u uit eigen ervaring alles vertellen over hoe het is om zelfstandig ondernemer te worden èn te blijven.

Bent u klaar voor een vliegende start als startende ondernemer? Krijg op al uw vragen antwoord tijdens het Startersevent en geef plankgas met uw bedrijf!

Meer info en aanmelden >>