partner in ondernemen
Deel deze pagina:

18 nov
2016

Dag van de Ondernemer: ROZ zet ondernemers in het zonnetje

Vandaag, vrijdag 18 november, is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

De Dag van de Ondernemer, jaarlijks terugkerend op elke derde vrijdag van november, vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen stond deze week het ondernemerschap centraal. Zo ook bij ROZ. Wij organiseerden deze week de ROZ Week van het Ondernemen.

Vandaag hebben ook wij enkele ondernemers in het zonnetje gezet, en wel de ondernemers gevestigd in ons pand: Ondernemerscentrum H164 in Hengelo. Locatiemanager Brigit Bakker en communicatiemedewerker Sharon Leuveld gingen bij hen op bezoek met een taart. Dat werd door de ondernemers zeer gewaardeerd.

mwm-dvdo marc-dvdo

Ook werd een bezoek gebracht, samen met adviseur Bert Breukers, aan enkele jonge ondernemers die tijdens of direct na hun studie een eigen bedrijf zijn gestart en begeleiding hebben gehad van ROZ. Ook zij waren erg blij met het gebak.

Omdat we zulke enthousiaste reacties hebben ontvangen, gaan wij ook volgend jaar een groep ondernemers in het zonnetje zetten tijdens de Dag van de Ondernemer.