partner in ondernemen
Deel deze pagina:

15 nov
2019

Dag van de Ondernemer

De derde vrijdag van november is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. De Dag van de Ondernemer, jaarlijks terugkerend op elke derde vrijdag van november, vindt dit jaar plaats voorafgaand aan de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 160 landen staat deze week het ondernemerschap centraal. Zo ook bij ROZ. Wij organiseren dan de ROZ Week van het Ondernemen.

Op de Dag van de Ondernemer staan er allerlei activiteiten op het programma. We organiseren een ondernemersontbijt voor een aantal ondernemers bij ons in H164. We gaan onder meer in gesprek over waar zij behoefte aan hebben in hun ondernemerschap en waar wij bij kunnen helpen. En zetten hen uiteraard in het zonnetje. Ook zijn we aanwezig bij events voor starters in Almelo en Enschede:


Waar en wanneer

Locatienvt
Datum:15-11-2019
Tijd: -