partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 nov
2017

Dag van de Ondernemer

De derde vrijdag van november is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. De Dag van de Ondernemer, jaarlijks terugkerend op elke derde vrijdag van november, vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 160 landen staat deze week het ondernemerschap centraal. Zo ook bij ROZ. Wij organiseren deze week de ROZ Week van het Ondernemen. Op de Dag van de Ondernemer zetten wij enkele ondernemers in het zonnetje. Welke ondernemers, dat is nog een verrassing.

Daarnaast organiseren we samen met de gemeente Hengelo een ontbijt voor Hengelose binnenstadondernemers in de Lambertusbasiliek en geven we een workshop ‘Sociaal ondernemen en MVO; hetzelfde of toch niet?’ tijdens het ontbijt voor winkeliers van de gemeente Bronckhorst in Hengelo (Gld).


Waar en wanneer

Locatienvt
Datum:17-11-2017
Tijd: -