partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 nov
2017

ROZ zet ondernemers in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

Vandaag, vrijdag 17 november, is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. Ondernemers verdienen respect voor hun inzet, een moment waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

De Dag van de Ondernemer, jaarlijks terugkerend op elke derde vrijdag van november, vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen stond deze week het ondernemerschap centraal. Zo ook bij ROZ. Wij organiseerden deze week de ROZ Week van het Ondernemen.

Vandaag hebben wij ook enkele ondernemers in het zonnetje gezet! Ondernemers die samen met ons de bekendheid van de ondernemersdienstverlening of sociaal ondernemerschap hebben vergroot. Onze adviseurs gingen bij hen op bezoek met een taartje van Mrs Brown in Enschede. Dat werd door de ondernemers zeer gewaardeerd. Omdat we zulke enthousiaste reacties hebben ontvangen, gaan wij ook volgend jaar een groep ondernemers in het zonnetje zetten tijdens de Dag van de Ondernemer.

De Dag van de Ondernemer was een drukke dag voor ROZ. Naast het bezorgen van taartjes bij ondernemers waren we aanwezig bij de ontbijtbijeenkomsten van de gemeente Hengelo over het nieuwe integraal actieplan voor de binnenstad en van de gemeente Bronckhorst. In Bronckhorst gaf collega Ilse van den Brand een workshop over sociaal ondernemerschap.