partner in ondernemen
Deel deze pagina:

07 okt
2014

Danny Mekić te gast bij Starterscafé in Hengelo op 28 oktober 2014

Op 28 oktober 2014 organiseert Rabobank Centraal Twente samen met gemeente Hengelo, ROZ en de Kamer van Koophandel een Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo. Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of maximaal drie jaar geleden is gestart in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen

“Startende ondernemers zorgen voor innovatie en groei en op termijn werkgelegenheid”, aldus Hans Raanhuis, directeur Bedrijven van Rabobank Centraal Twente. “Daarom bieden wij hulpmiddelen bij de start van een eigen bedrijf, om zo te kunnen starten met een voorsprong.”

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur openen Hans Raanhuis en Sander Schelberg, burgemeester gemeente Hengelo, het programma. Sander Schelberg: “Hengelo is een ondernemende stad. Op een bevolking van 81.000 inwoners creëren we met 5100 bedrijven meer dan 47.000 arbeidsplaatsen! Al die bedrijven en instellingen dragen bij aan onze leefbare en aangename stad. Logisch dat de gemeente Hengelo startende ondernemers met open armen wil ontvangen. Ons team van accountmanagers bedrijven én het ROZ staan klaar om al die ondernemersgeest te versterken en te ondersteunen.” ROZ en de Kamer van Koophandel verzorgen korte introducties over wat beide partijen voor startende ondernemers kunnen betekenen.

Nederland, Utrecht, 10-04-2013 Week van de ondernemer Foto ; Arenda Oomen
Danny Mekić

Te gast deze avond is de succesvolle jonge ondernemer Danny Mekić. Hij spreekt over zijn ervaringen bij het opzetten van zijn eerste bedrijf, over zijn successen en valkuilen. Danny geeft antwoord op vragen als: Hoe richt je op jonge leeftijd een succesvol bedrijf op? Hoe combineer je het opzetten en aansturen van een organisatie met zelfontplooiing, het opdoen van inspiratie en het uitbreiden van je netwerk?

Vanaf 21.30 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

Meld u nu aan!

Aanmelden kan tot 28 oktober. Toegang is gratis en een introducé is van harte welkom.