partner in ondernemen
Deel deze pagina:

19 apr
2016

Echt netwerken tijdens Starterscafé in Hengelo op 18 april 2016

Op 18 april 2016 organiseerde ROZ samen met Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne en de Kamer van Koophandel alweer voor de vierde keer een Starterscafé. Ditmaal bij Café Merlijn, Langestraat 16 in Hengelo.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of maximaal drie jaar geleden is gestart in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen.

Dit starterscafé stond, mede op verzoek van de bezoekers van de vorige starterscafés, helemaal in het teken van netwerken. Eén van de mogelijkheden om nieuwe klanten te werven is netwerken. Maar wat is effectief netwerken en hoe doe je dat? En wat is het belang van een goede elevator pitch hierbij? Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, voorzag de ruim 60 aanwezige starters van tips en trucs in de interactieve workshop ‘Echt netwerken werkt echt’. Martin ter Elst, accountmanager MKB bij Rabobank Centraal Twente, ging in gesprek met ondernemer Ken Meinderink. Zij deelden praktijkvoorbeelden en hun eigen ervaringen als netwerkers pur sang.

Vanaf 21.00 uur was er volop de gelegenheid om het netwerken in de praktijk te brengen onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen.