partner in ondernemen

Eigen bedrijf Achterhoek

U gaat uw eigen bedrijf starten in de Achterhoek? Gefeliciteerd! Het is een grote stap om een eigen bedrijf te starten. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u misschien wel wat advies of begeleiding kunt gebruiken. Daarvoor bent u bij ROZ aan het juiste adres.

Eigen bedrijf Achterhoek

ROZ staat voor Regionale Organisatie Zelfstandigen. Startende ondernemers in de regio Twente en Achterhoek kunnen bij ons terecht met alle vragen die ze hebben met betrekking tot het eigen bedrijf. Onze bedrijfsadviseurs kunnen vragen voor u beantwoorden en kunnen u een zetje geven in de juiste richting. U kunt met uw eigen bedrijf in de Achterhoek dus gebruik maken van de uitgebreide kennis en ervaring van onze adviseurs.

Naast advies kunt u met uw eigen bedrijf in de Achterhoek ook bij ons terecht voor begeleiding. In de vorm van coaching kunt u samen met een vertrouwenspersoon werken aan uw vaardigheden als ondernemer. De coach zal het beste in u naar boven halen en zal u stimuleren om nieuwe wegen in te slaan en om uw eigen bedrijf nog stabieler en winstgevender te maken. Met problemen rondom uw eigen bedrijf in de Achterhoek, kunt u bij uw vertrouwenspersoon terecht. Op gelijke voet kunt u met een ervaren ondernemer spreken over het oplossen van de problemen. Een fijn gevoel, want zo weet u dat u er met uw eigen bedrijf niet alleen voor staat!

Bent u benieuwd wat wij voor uw eigen bedrijf in de Achterhoek kunnen betekenen? Ontvangt u graag deskundig advies of persoonlijke begeleiding? Neem dan contact op met één van onze vestigingen in de Achterhoek. Wij helpen u graag!