partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 jun
2019

Enthousiast ondernemersverhaal bij Netwerkcafé Oldenzaal

Op zijn 19e gestart tijdens zijn studie met zijn eigen bedrijf vanuit huis, nu bijna 9 jaar later ruim 25 mensen in dienst: Job Keupink van Cube deelde enthousiast en tegelijkertijd nuchter zijn ondernemersverhaal. In hun prachtige pand waren we maandagavond 17 juni te gast met het netwerkcafé voor starters en zzp’ers, georganiseerd samen met de gemeente Oldenzaal.


Sfeerbeelden, met dank aan Sophie Bik Fotografie

Wethouder Evelien Zinkweg opende de avond. “Wat hebben jullie nodig van de gemeente? Laat het ons weten, ook hoe jullie deze avond ervaren hebben, zodat wij kunnen kijken naar een vervolg”, riep zij de ruim 30 aanwezige starters en zzp’ers op om hun vragen én ervaringen te delen.

Cube helpt organisaties groeien in het constant veranderende digitale landschap. Hiervoor bouwen zij websites, platformen, applicaties en digitale oplossingen. CEO en oprichter Job Keupink vertelde over zijn start vanuit Albergen, de groei en de keuze voor vestiging in Oldenzaal. Op de vraag hoe hij aan klanten komt: “Veel netwerken, veel vertellen wat je doet én doen wat je belooft”!

Onze collega’s Marieke Slot en Sharon Leuveld presenteerden de mogelijkheden van ROZ én het online platform StarteninTwente.nl. Kennis konden de starters en zzp’ers opdoen in één van onze twee powersessies: Pitchen of Marketingkaarten. In beide sessies werd hard gewerkt en genetwerkt! Ook na de sessies bleven de deelnemers nog lang met elkaar en ons in gesprek.

We kijken terug op een geslaagde avond en bedanken alle deelnemers voor de komst, de gemeente en Cube voor de prettige samenwerking!