partner in ondernemen
Deel deze pagina:

20 nov
2018

Fantastische eerste editie van Social Impact Day Twente

Met trots kijkt Mindt als organisator, en wij ook als één van de founding partners, terug op een fantastische eerste editie van Social Impact Day Twente. Kees Klomp (auteur ‘Pioniers van de nieuwe welvaart’), Charles Vinke (Asito), Michel Scholte (True Price) en Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager) wisten ons te inspireren met buitengewoon bijzondere en inspirerende verhalen. En ook de 15 workshops en de beursvloer zetten het publiek op “AAN”, klaar om de volgende dag al aan de slag te gaan met het creëren van een betere wereld.

Dagvoorzitter Esther van der Voort zorgde voor een bak energie en goede dosis humor. Tegelijkertijd stelde én ontlokte ze scherpe vragen en creëerde de nodige diepgang. De grootste held van Social Impact Day Twente 2018 is toch wel Pepijn (8jr). Zijn oproep om vooral iets te gaan doen en daarin de verbinding met elkaar te zoeken is door iedereen in de zaal gehoord en gevoeld. Met zijn ongefilterde blik, stelde hij de vragen die gesteld moesten worden. Hij dwong ons simpele antwoorden te vinden op complexe problemen. Zijn optimistische kijk op de wereld, stemde ons en de zaal positief. Je moet alleen wel die stap durven zetten.

Als uitsmijter vertelde Eddy van Hijum met kinderlijk eenvoudige woorden dat de provincie Overijssel meer wil investeren in sociaal ondernemerschap. Dit alles, de enthousiaste bezoekers én de geweldige sfeer maken dat we terugkijken op een geslaagd evenement! Tot volgend jaar!

Bekijk de foto’s op de website socialimpactdaytwente.nl >>