partner in ondernemen

Financiële problemen en bedrijf

Heeft uw bedrijf financiële problemen? ROZ helpt ondernemers in de regio Twente en Achterhoek als hun bedrijf met financiële problemen kampt.

Financiële problemen en bedrijf

Gaat het allemaal even wat minder met de inkomsten en zit uw bedrijf in de financiële problemen? ROZ helpt en adviseert u waar mogelijk en biedt eventueel financiële ondersteuning als u de problemen zelf niet meer de baas kunt. Wij kunnen u op twee verschillende manieren bijstaan als uw bedrijf financiële problemen heeft:

  • Wij bieden u een tijdelijke aanvulling in het inkomen in privé
  • Wij verstrekken een lening voor noodzakelijke investeringen of voor het herfinancieren van achterstanden

Om uw bedrijf te helpen met de financiële problemen, maken wij gebruik van het Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen. Om voor deze regeling in aanmerking te komen dient u te voldoen aan onder meer de volgende voorwaarden:

  • U bent minstens 1225 uur per jaar in het bedrijf of beroep werkzaam
  • U hebt zelf onvoldoende middelen of u kunt niet voldoende middelen krijgen (bijvoorbeeld via bank of familie)
  • Uw bedrijf is in de toekomst levensvatbaar

Heeft uw bedrijf te kampen met financiële problemen? En komt u er zelf niet meer uit? Er zijn een aantal mogelijkheden waarmee wij uw bedrijf dus kunnen helpen. Wij komen graag bij uw bedrijf op bezoek, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Uiteraard kunnen we u dan meer informatie geven over hoe we de financiële problemen van uw bedrijf op kunnen lossen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij staan klaar voor u!