partner in ondernemen

Fluitend Ondernemen - Startersevent Twente 2016

“Op een voetballende manier omgaan met tevreden klanten (en collega’s) en samen het doel bereiken, dan kun je fluitend naar je werk.” Eric Braamhaar, internationaal topscheidsrechter betaald voetbal, en Benno Schildkamp, schrijver van het boek ‘Voetballend Ondernemen’ en directeur van Food Connect, vormen een bijzonder duo met een uniek optreden, een combi van humor en inhoud, over dé overeenkomst tussen voetbal en het zakenleven.

Van 19.00 – 20.00 uur tijdens het Startersevent Twente: Fluitend ondernemen!

SET_Logo_middeleric en benno

Met hun no-nonsense humor, nemen Eric Braamhaar en Benno Schildkamp je mee in een programma vol met anekdotes over teambuilding, leiderschap en klantgerichtheid. Ook hun bloopers, opstartproblemen en tegenslagen, presteren op het juiste moment, motiveren en communiceren passeren de revue. Stuk voor stuk zaken die je in je dagelijks werk tegenkomt en de volgende dag al kunt toepassen.
Met uiteindelijk als hoogtepunten fluiten voor 92.000 toeschouwers in het Barcelona stadion Camp Nou, en de nationale 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie’ voor ondernemers van het ministerie van Sociale Zaken.
Mis ze niet, deze tukkers on tour!

Over Eric en Benno:
Eric fluit in de Eredivisie en is jarenlang internationaal actief geweest met wedstrijden in de Champions League. Hij geeft o.a. trainingen, lezingen en workshops in het bedrijfsleven en is werkzaam voor de scheidsrechters-opleidingen bij de KNVB.
Benno heeft een unieke en moderne managementfilosofie ontwikkeld: het SaS-model, waarbij hij een Stadion Als Spiegel gebruikt.  Hierover schreef hij het boek ‘Voetballend ondernemen’ en geeft hij lezingen op congressen, voor businessclubs en bedrijven. Met deze denkwijze en toepassing heeft Food Connect, waar hij in ’t dagelijks leven directeur van is, de award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012′ gewonnen, in 2014 de nationale 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie’ van het ministerie van Sociale Zaken/TNO, en in 2015 genomineerd voor de Europese verkiezingen, ‘The European Best Practice Award’ in Letland.

benno en eric

Meer informatie: www.fluitendondernemen.nl