partner in ondernemen
Deel deze pagina:

30 mrt
2018

De geheimen van LinkedIn ontrafeld - 18 april 2018

Woensdag 18 april organiseert Small Business Hengelo in samenwerking met ROZ en met subsidieondersteuning van de provincie Overijssel een inspirerende netwerkbijeenkomst bij de Houtmaat.

Leerzaam, inspirerend, motiverend!

Geheimen van LinkedIn ontrafeld
LinkedIn is erg interessant als je als (kleine) ondernemer online zichtbaar wilt zijn, een relevant netwerk wilt opbouwen én meer leads wilt. Hoe moet een goed LinkedIn profiel er uit zien? Hoe word je dan zichtbaar en onderscheidend? Dit en meer leer je in deze dynamische presentatie van Victor Huiting, eigenaar van Rivercloud, LinkedIn trainer en consultant. Hij neemt je mee in de wereld van LinkedIn en legt je heldere taal uit hoe je LinkedIn slim inzet voor meer succes!

Informeel en gezellig!

Netwerkborrel
Maak kennis met je collega ondernemers en Small Business Hengelo. Deze netwerkclub biedt een interactief platform aan kleine ondernemingen. Small Business Hengelo staat voor het bevorderen van samenwerking, kennisuitwisseling en business.

Aanvang en aanmelden
Locatie: De Houtmaat, Houtmaatweg 9 in Hengelo.
Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur.

Alle starters en ondernemers die meer willen weten over LinkedIn en kennis willen maken met collega ondernemers zijn van harte welkom. Wil je erbij zijn? Laat even weten of je komt via info@smallbusinesshengelo.nl.