partner in ondernemen
Deel deze pagina:

31 jan
2017

Geldmarkt geeft antwoord op vragen zp’ers

Speeddaten met financieel experts bij ONE Twente

IB-aangifte doen, sparen voor je pensioen of voor arbeidsongeschiktheid. Voor veel zp’ers de ver-van-mijn-bed-show. Daarom houdt ONE Twente op donderdag 16 februari een avond waarop zelfstandig ondernemers kunnen speeddaten met financieel experts.

Vorige week was het nog in het nieuws: slechts 55 procent van de Nederlandse zp’ers heeft een pensioenplan. Misschien is het wel een kenmerk van zp’ers dat ze onvoldoende nadenken over hun pensioen, over arbeidsongeschiktheid of over wettelijke aansprakelijkheid. Om de Twentse zp’ers wat dichter bij deze onderwerpen te trekken houdt ONE Twente een geldmarkt, waar de zp’er kan speeddaten met financieel experts die alle financiële vragen kunnen beantwoorden. Op donderdag 16 februari kunt u er van 19.30 tot 22.00 uur bij zijn.

Programma
Deze avond staat in het teken van geldzaken, belastingen en verzekeringen. ONE Twente heeft voor de gelegenheid vijf regionale financieel experts uitgenodigd – die zelf ook zp’er zijn – om uw vragen te beantwoorden. Dat zijn Bas Pasman van Bas is Administratie, Arnoud Gelderman van Gelderman Financiële Diensten, Wim Selfhout van BPF Advies en Opleidingen, Niels Meijerink, Martin Zandt van Zandt Consultancy, Simone Cox van Simone Cox Subsidiecoach en Berton ter Doest van AATD Administratie en Belasting Consulting.

Inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur wordt er gestart in meerdere speeddate-rondes.
Na afloop is er uiteraard volop gelegenheid te netwerken aan de bar én kan iedereen tevens kennismaken met de nieuwe ONE-voorzitter, Paul Gubbels.

De speeddate-avond vindt plaats in De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met hét ZP-netwerk van Twente.
Wilt u erbij zijn? Heeft u vragen over belastingen of financiën? Meld u dan aan via de website http://one-twente.nl/.

Netwerkvereniging voor ZP’ers
ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse zp’ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor zp’ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid. ONE Twente zet zich in om zp’ers beter zichtbaar te maken voor elkaar en voor potentiële opdrachtgevers. Belangenbehartiging, zichtbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden.
Meer informatie over ONE Twente is te vinden op http://one-twente.nl/