partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 okt
2013

Genomineerden Startersprijs Hengelo 2013 bekend

De drie genomineerden voor de Startersprijs 2013 zijn: Wissink Twentse Verhuizer, Het Speelbos en Technisch Werk Twente. Op woensdag 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De gemeente Hengelo reikt jaarlijks de Startersprijs uit. Een prachtige manier voor een startend bedrijf om zich in de kijker te spelen. Alle ruim 300 ondernemers die afgelopen jaar in Hengelo gestart zijn met een eigen bedrijf maakten kans op de titel Starter van het jaar. Het aantal aanmeldingen (ruim tien procent) was dit jaar ongeveer gelijk aan vorig jaar. De jury was verrast over de kwaliteit van de aanmeldingen en had de moeilijke taak om tot drie genomineerden te komen.

De drie genomineerden zijn Wissink De Twentse VerhuizerHet Speelbos en Technisch Werk Twente. De uitreiking van de Startersprijs vindt plaats op woensdagavond 20 november tijdens het Trefpunt Hengelo in het stadhuis in Hengelo om 20.30 uur. U bent van harte welkom om de uitreiking bij te wonen. Wilt u aanwezig zijn? Aanmelden kan door een e-mail met uw gegevens te sturen naar b.bakker@rozgroep.nl of te bellen met Brigit Bakker op 074 241 5161.