partner in ondernemen
Deel deze pagina:

13 okt
2016

Genomineerden Startersprijs Midden Twente 2016 bekend

Ook dit jaar wordt de Startersprijs Midden Twente weer uitgereikt aan de beste starter uit de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente die in 2015 gestart is met een eigen bedrijf. De vijf genomineerden zijn bekend:  Beautystudio by Marloes, Direct Sushi, Erve het Geurts en Glenn Ross Puro Gusto uit Hengelo en Den Soeten Inval Bed & Breakfast uit Delden.

vijf-genomineerden-sp2016

Sinds vorig jaar is het gebied uitgebreid; niet alleen starters uit de gemeente Hengelo, maar ook starters uit de gemeenten Borne en Hof van Twente maken kans op de titel ‘Starter van het jaar’. Een deskundige jury heeft alle aanmeldingen gescreend en was verrast over de kwaliteit. Naar aanleiding van enkele bedrijfsbezoeken is de shortlist met de vijf genomineerden bepaald. Vijf heel diverse bedrijven met elk een eigen verhaal.

De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente vindt plaats op maandagavond 14 november 2016 tijdens het Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo, georganiseerd door Rabobank Centraal Twente in samenwerking met ROZ, gemeente Hengelo, Borne en Hof van Twente en KvK. Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking? Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@rozgroep.nl.