partner in ondernemen
Deel deze pagina:

20 okt
2017

Genomineerden Startersprijs Midden Twente 2017 bekend

Ook dit jaar wordt de Startersprijs Midden Twente uitgereikt aan de beste starter uit de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente die in 2016 gestart is met een eigen bedrijf. De vijf genomineerden zijn bekend: Conceptstore Villa 8 uit Borne, La Strada Bikes uit Delden, Roossink Schuttingen uit Hengelo, Vintage en More uit Markelo en Zeut Chocola uit Borne.

 

Een deskundige jury heeft de ruim 40 aanmeldingen gescreend en was verrast over de kwaliteit. De jury bestaat uit Peter Bebseler (Galvano Hengelo), Hans Raanhuis (Rabobank Centraal Twente), Gerben Lievers (Team Nijhuis), Tijn Leussink (Jumbo supermarkten) en Ilse Visscher (wijngaard Hof van Twente). Naar aanleiding van enkele bedrijfsbezoeken hebben zij de shortlist met de vijf genomineerden bepaald. Vijf heel diverse bedrijven met elk een eigen verhaal.

Op maandagavond 13 november wordt de winnaar bekend gemaakt. De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente vindt plaats tijdens het Starterscafé in Schouwburg Hengelo, georganiseerd door Rabobank Centraal Twente in samenwerking met ROZ, gemeente Hengelo, Borne en Hof van Twente en KvK. Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking? Aanmelden kan via www.rabobank.nl/ct.

Meer informatie over de Startersprijs Midden Twente: www.startersprijsmiddentwente.nl