partner in ondernemen
Deel deze pagina:

12 okt
2018

Genomineerden Startersprijs Midden Twente 2018 bekend

Ook dit jaar wordt de Startersprijs Midden Twente uitgereikt aan de beste starter uit de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente die in 2017 gestart is met een eigen bedrijf. De vijf genomineerden zijn bekend: Danceworkx Studio en De Keukenbaas uit Borne, Hexapoda en IMH Twente uit Hof van Twente en Huisartsenassistentie Twente uit Hengelo.

Een deskundige jury heeft de ruim 40 aanmeldingen gescreend en was verrast over de kwaliteit. De jury bestaat uit Peter Bebseler (Galvano Hengelo), Hans Raanhuis (Rabobank Centraal Twente), Gerben Lievers (Team Nijhuis), Tijn Leussink (Jumbo supermarkten) en Ilse Visscher (wijngaard Hof van Twente). Naar aanleiding van enkele bedrijfsbezoeken hebben zij de shortlist met de vijf genomineerden bepaald. Vijf heel diverse bedrijven met elk een eigen verhaal.

Op maandagavond 12 november wordt de winnaar bekend gemaakt. De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente vindt plaats tijdens het Starterscafé in Schouwburg Hengelo, georganiseerd door Rabobank Centraal Twente in samenwerking met ROZ, gemeente Borne, Hengelo en Hof van Twente. Wil je aanwezig zijn bij de uitreiking? Aanmelden kan via info@rozgroep.nl.