partner in ondernemen
Deel deze pagina:

26 nov
2013

Goede opkomst themabijeenkomst Ondernemen in de creatieve sector

Maandagmiddag 25 november vond de themabijeenkomst ‘Ondernemen in de creatieve sector’ plaats van 15.00 tot 18.00 uur in de ROZ pop-up store in Almelo. Ruim 20 creatieve ondernemers uit Almelo en omstreken waren aanwezig en droegen actief bij aan de middag.

Sjon Reimink, manager ROZ Groep, introduceerde de mogelijkheden die het ROZ kent voor ondernemers. Deze werden enthousiast ontvangen door de deelnemers. ‘Het is goed om te horen dat ik bij het ROZ terecht kan met al mijn vragen, waar ik ook tegenaan loop als ondernemer. Ik ga zeker contact opnemen!’, was een veel gehoorde reactie.

Nick Runhaar, in 2004 gestart met zijn bedrijf Jijenick Reclamemakers, deelde zijn praktijkervaringen. Hij heeft een bedrijf in huisstijl en ontwerp, maar ook webshops als ‘Toffe shirts’ en ‘Toffe Groothandel’ waar hij textiel en ander materiaal van een persoonlijke bedrukking voorziet. Hij runt het bedrijf nog steeds in zijn eentje. Op de vraag waar hij als ondernemer zoal tegenaan loopt antwoordde hij logischerwijs: ‘tijd’. ‘Ik heb het momenteel erg druk en kom tijd tekort, maar dat is ook wel een goed teken’, aldus Nick.

DSC_0014
Nick Runhaar deelt zijn praktijkervaringen.

Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, sloot het programma af met een mini-training ‘Marketing in de creatieve sector’. Hij gaf de aanwezigen enkele tips en handvatten mee die belangrijk zijn bij de verkoop van producten en/of diensten. Vervolgens was het de beurt aan de ondernemers zelf om met elkaar te netwerken en dit gebeurde veelvuldig. Zowel de aanwezige ondernemers als ROZ waren erg tevreden over de middag.

Bekijk enkele foto’s op onze Facebookpagina.