partner in ondernemen
Deel deze pagina:

18 jul
2019

Groeien met jouw bedrijf? Leer van elkaar op 9 september in Almelo

Kansen genoeg om te groeien met jouw bedrijf. Maar hoe pak je dit aan? Wil je hiermee graag aan de slag en leren van andere ondernemers? Dan is de groeibijeenkomst op 9 september 2019 van 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur) in het Stadhuis Almelo, Haven Zuidzijde 30, iets voor jou. Wij organiseren deze bijeenkomst samen met de gemeente Almelo en het Werkplein Twente.

Joost Tiemersma, vorig jaar gekozen tot ‘Meest Markante Ondernemer van Almelo 2018’, trapt af. Hij is eigenaar van de zaak Woon & Slaap op de Woonboulevard in Almelo en Enschede en deelt zijn inspirerende ondernemersverhaal, groei-ervaringen en de ontwikkelingen rondom de Woonboulevard.

Samen met collega-ondernemers ga je aan de slag met groei. Met behulp van de tool ‘Business Model Canvas’ krijg je inzicht in de groeikansen voor jouw eigen bedrijf. Leren van elkaar staat centraal. Je wisselt jouw groeiplannen, uitdagingen en vragen uit met de andere ondernemers. Je gaat naar huis met adviezen, tips en ideeën van collega ondernemers en ROZ. Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar.

Deelname is gratis. Aanmelden kan bij ROZ (074 241 5161, b.bakker@rozgroep.nl) t/m 6 september 2019.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.