partner in ondernemen

Groeien met uw bedrijf

Wilt u groeien met uw bedrijf? Met al uw vragen kunt u bij ROZ terecht. Nu de economie in de afgelopen jaren weer groei laat zien, is het zaak voor ondernemers om hiervan mee te profiteren. Toch lukt het met name de starters en ondernemers uit het kleinbedrijf niet altijd om de geboden kansen te verzilveren. ROZ kan deze groep helpen bij vragen rondom groei, bijvoorbeeld over strategie, financiering of personeel.

Aan welke groeivragen kunt u denken?

  • Personeel; wanneer ‘moet’ ik personeel aannemen, in welke vormen kan dit allemaal, welke vorm past het beste bij mij en mijn bedrijf, loop ik niet teveel risico.
  • Financiering van groei; ik zie nieuwe mogelijkheden in de markt maar heb te weinig werkkapitaal, welke andere financieringsmogelijkheden dan de bank zijn er.
  • Competenties; mijn rol als ondernemer verandert bij groei, hoe pak ik dat aan.

ROZ staat voor u klaar

Twee deskundige en betrokken ondernemersadviseurs van ROZ, Joris Mekenkamp en Ben Overbeek, staan voor u klaar. Zij gaan door tot zij een antwoord hebben op uw vraag. Zij hebben een brede, bedrijfskundige achtergrond en een ruime ervaring in het adviseren van ondernemers. Daarnaast beschikt het ROZ over een breed netwerk aan bedrijfsintermediairs, waarmee in de praktijk al jaren wordt samengewerkt. In geval van specifieke vragen, die specialistische kennis vergen, wordt actief doorverwezen.

Neem contact op!
(Startende) ondernemers uit het kleinbedrijf met vragen rondom groei kunnen rechtstreeks contact opnemen met één van deze twee adviseurs (zie contactgegevens rechts).

Deze individuele advisering en begeleiding bij groei wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.