partner in ondernemen
Deel deze pagina:

03 feb
2014

Grote belangstelling voor ZZP Netwerkcafé gemeente Bronckhorst

Ruim 80 zzp’ers waren maandagavond 3 februari aanwezig bij het ZZP Netwerkcafé georganiseerd door ROZ en de gemeente Bronckhorst. Het netwerkcafé vond plaats bij Partycentrum Langeler in Hengelo (Gld) van 19.00 tot 22.00 uur.

Wethouder Paul Seesing verzorgde namens de gemeente de opening. ‘Als zzp’er is het belangrijk dat je niet alleen blijft. Een netwerk is heel belangrijk voor zelfstandig professionals’.

netwerkcafe bronckhorst bezoekers

Pitches waren er van Dorien Mulderije-Meulenbroek (wethouder gemeente Bronckhorst), ROZ, Rabobank en de Belastingdienst over wat zij voor zzp’ers kunnen betekenen.

Vervolgens gingen de deelnemers uiteen in twee workshop: ‘Echt netwerken, werkt echt!’ door Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, of ‘Identiteit & Personal Branding’ door Michiel Timpers, eigenaar van en identiteit strateeg bij Quiver. Bert gaf de zzp’ers tips en trucs op het gebied van ‘echt netwerken’. De deelnemers moesten zichzelf aan elkaar voorstellen en kregen vervolgens uitleg over het belang van de elevator pitch hierbij.

Michiel Timpers, identiteit strateeg en eigenaar van Quiver, ging actief met een kleine groep zzp’ers aan de slag rondom identiteit en personal branding. ‘People don’t buy what you do, but why you do it. Beleving en inspelen op het gevoel van de klant is tegenwoordig steeds belangrijker. Mensen willen weten bij wie ze een product kopen, wie de persoon achter het bedrijf en het product is.’

netwerkcafe bronckhorst michiel timpers quiver

Uiteraard was er na afloop volop gelegenheid voor de zzp’ers om te netwerken met elkaar en vragen te stellen aan de aanwezige partijen op de ondernemersmarkt. Zowel de gemeente als ROZ waren erg tevreden over de hoge opkomst en de invulling van de avond.

Bekijk hier:
> de presentatie van ROZ, Belastingdienst, Rabobank en de workshop Echt netwerken werkt echt!
> de presentatie van Michiel Timpers
> de foto’s op onze facebookpagina