partner in ondernemen
Deel deze pagina:

03 mei
2018

Identiteitsmarketing en nieuwe privacywet tijdens ZZP netwerkcafé op 28 mei 2018

De nieuwe privacywetgeving (AVG) is per 25 mei van kracht en geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Waar moet u als zzp’er aan denken en wat moet u regelen? Die vragen worden beantwoord tijdens het ZZP netwerkcafé, georganiseerd door ROZ, op maandag 28 mei 2018 van 19.00 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Na de opening door ROZ en het terugkerende onderdeel ‘pitchen’ door enkele aanwezige zzp’ers, deelt Henk van Leussen (AVG/GDPR consultant en eigenaar Moja Rada Business Consultancy) praktijkvoorbeelden, vraagstellingen en wetsartikelen zodat zzp’ers op de hoogte zijn van die nieuwe wet.

Tom Kikkert, specialist op het gebied van identiteitsmarketing, reist het hele land door om met ondernemers, merken en gemeenten in gesprek te gaan over het belang van een sterke identiteit voor een bedrijf. Tijdens het netwerkcafé vertelt hij over de rol van consumentengedrag en de verandering die dit in de praktijk teweegbrengt voor bedrijven. Aan de hand van grotere merken en lokale bedrijven laat hij zien hoe u uw identiteit kunt bepalen en hoe een andere manier van denken betekenis kan geven aan uw bedrijf.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf en Rabobank Centraal Twente aanwezig waar zzp’ers terecht kunnen met hun vragen.

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 25 mei via onze website, telefonisch (074 241 5100) of per mail (b.bakker@rozgroep.nl).
Bent u pas gestart met uw bedrijf? Ook dan bent u van harte welkom.

Bekijk de uitnodiging >>

Dit netwerkcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.