partner in ondernemen

Advies en begeleiding bij succesvol ondernemen

Heb je vragen over jouw onderneming? Verkeert jouw bedrijf in financiële problemen? Of wil je weten of je nog op de goede weg zit met jouw bedrijf? Onze ondernemersadviseurs helpen je bij al jouw vragen en problemen. Onze advisering en begeleiding bij succesvol ondernemen is maatwerk. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, passend bij jouw (bedrijfs)situatie.

Bekijk onze animatie om te zien wat we voor ondernemers met financiële problemen kunnen betekenen!

> Advies en begeleiding
Jouw adviseur heeft kennis van de gebruikelijke ondernemersvraagstukken, beschikt over uitstekende contacten en netwerken en is op de hoogte van de laatste wetten en regelingen. Ook wijst je adviseur je op jouw eigen verantwoordelijkheden als ondernemer. Wij werken vraaggericht. Jouw vraag is het uitgangspunt.

Wij kunnen je onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • Acquisitie en marketing
  • Financiële vraagstukken
  • Veranderingen in de markt
  • Investeringen
  • Groei
  • Beëindigen van een bedrijf

Een team van ervaren en deskundige adviseurs staat voor je klaar. Een eerste gesprek kan heel snel plaatsvinden. We maken een quickscan van de situatie, kijken wat nodig
is en adviseren je waar mogelijk. Eventueel schakelen we deskundigen uit andere disciplines in. Alles voor een goed toekomstperspectief voor jouw bedrijf.

> Coaching
Wij beschikken over een pool van (oud) ondernemers, elk met hun eigen specialisatie en specifieke kennis, die je als ondernemer vanuit de praktijk kunnen helpen. Lees meer over coaching >>

> Trainingen
We organiseren het hele jaar door verschillende trainingen om jouw ondernemersvaardigheden te vergroten of verbeteren, jouw netwerk uit te breiden en kennis en ervaringen te delen.

> Netwerken
Netwerken is erg belangrijk voor ondernemers. Niet alleen om in contact te komen met potentiële klanten, maar ook om te sparren met collega-ondernemers, kennis uit te wisselen en samen te werken. Wij organiseren zelf regelmatig netwerkactiviteiten en kunnen adviseren over interessante netwerkmogelijkheden.

> Financiering
Kun je als ondernemer tijdelijk niet voldoende in jouw eigen inkomen voorzien? Heb je liquiditeitsproblemen? Of moet je noodzakelijke investeringen verrichten? Wij kennen verschillende financiële mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen.

> Schuldhulpverlening
Wij bieden gespecialiseerde schuldhulpverlening wanneer jouw onderneming in ernstige financiële problemen verkeert. Onze adviseurs adviseren en begeleiden je bij het afwikkelen van uw schulden.

button maak nu een afspraak