partner in ondernemen

Advies en begeleiding bij succesvol ondernemen

Heeft u vragen over uw onderneming? Verkeert uw bedrijf in financiële problemen? Of wilt u weten of u nog op de goede weg zit met uw bedrijf? De ondernemersadviseurs van het ROZ helpen u bij al uw vragen en problemen. Onze advisering en begeleiding bij succesvol ondernemen is maatwerk. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, passend bij uw (bedrijfs)situatie.

Bekijk onze animatie om te zien wat we voor ondernemers met financiële problemen kunnen betekenen!

> Advies en begeleiding
De kern van onze dienstverlening bestaat uit individuele advisering en begeleiding. Uw adviseur heeft kennis van de gebruikelijke ondernemersvraagstukken, beschikt over uitstekende contacten en netwerken en is op de hoogte van de laatste wetten en regelingen. Ook wijst uw adviseur u op uw eigen verantwoordelijkheden als ondernemer. Wij werken vraaggericht. Uw vraag is het uitgangspunt.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • Acquisitie en marketing
  • Financiële vraagstukken
  • Veranderingen in de markt
  • Investeringen
  • Groei
  • Beëindigen van een bedrijf

Een team van ervaren en deskundige adviseurs staat voor u klaar. Een eerste gesprek kan heel snel plaatsvinden. We maken een quickscan van de situatie, kijken wat nodig
is en adviseren u waar mogelijk. Samen met u maken we dan een plan van aanpak. Eventueel schakelen we deskundigen uit andere disciplines in. Alles voor een goed toekomstperspectief voor uw bedrijf.

> Doorlichting
Wij kunnen uw bedrijf doorlichten op aspecten als bedrijfsvoering en omvang van uw personeel. We ondersteunen bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en kijken waar innovatie mogelijk is.

> Coaching
Wij beschikken over een pool van (oud) ondernemers, elk met hun eigen specialisatie en specifieke kennis, die u als ondernemer vanuit de praktijk kunnen helpen. Lees meer over coaching >>

> Trainingen
We organiseren het hele jaar door verschillende trainingen om uw ondernemersvaardigheden te vergroten of verbeteren, uw netwerk uit te breiden en kennis en ervaringen te delen.

> Netwerken
Netwerken is erg belangrijk voor ondernemers. Niet alleen om in contact te komen met potentiële klanten, maar ook om te sparren met collega-ondernemers, kennis uit te wisselen en samen te werken. Wij organiseren zelf regelmatig netwerkactiviteiten en geven u advies over interessante netwerkmogelijkheden.

> Financiering
Kunt u als ondernemer tijdelijk niet voldoende in uw eigen inkomen voorzien? Heeft u liquiditeitsproblemen? Of moet u noodzakelijke investeringen verrichten? Wij kennen verschillende financiële mogelijkheden om u hierbij te ondersteunen.

> Schuldhulpverlening
Wij bieden gespecialiseerde schuldhulpverlening wanneer uw onderneming in ernstige financiële problemen verkeert. Onze adviseurs adviseren en begeleiden u bij het afwikkelen van uw schulden.

> Subsidies
Wij kunnen u adviseren over en bemiddelen bij het verkrijgen van subsidies. Het ROZ werkt hierbij samen met het Nederlands Subsidie Instituut.

> HRM
Met uw personeelsvraagstukken, zoals werving, herplaatsing of outplacement van personeel, kunt u bij ons terecht.

Ondernemers zoals u stimuleren, adviseren, uitdagen, begeleiden en, zonodig, financieel arrangeren, daar zetten we op in.

button maak nu een afspraak