partner in ondernemen

Trainingen

Het ROZ heeft een veelzijdig en praktisch trainingsaanbod voor starters en ondernemers op het gebied van het starten van een eigen bedrijf, financiën en administratie, succesvol verkopen, social media en online marketing en sociaal ondernemen.

trainingen startersWilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ondernemersland? Wilt u weten hoe u een goed ondernemingsplan schrijft? Of wilt u uzelf verder ontwikkelen op het gebied van administratie of marketing? Volg dan een of meerdere trainingen bij het ROZ!

De trainingen worden het hele jaar door aangeboden. De ervaren ROZ trainers zijn op de hoogte van de laatste trends, wetten en regels en kennen de praktijk van de ondernemer. U kunt kennis opdoen, opfrissen en vergroten, plannen toetsen aan de praktijk en netwerken met andere ondernemers. Er is veel ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Het ROZ organiseert ook regelmatig thematrainingen en masterclasses. Bijvoorbeeld over innovatie, het starten met een webshop of branche specifieke thema’s.

Meer informatie over het actuele aanbod: trainingen.rozgroep.nl.

button deelnemen training