partner in ondernemen

Advies en begeleiding bij een succesvolle start

Wilt u uw ambities en dromen waarmaken en een bedrijf starten? Of uw diensten aanbieden als zzp’er? Een bedrijf beginnen vergt tijd, een goede voorbereiding en veel energie. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het starten van uw eigen onderneming? Dan bent u bij het ROZ aan het juiste adres.

advies starters

traject succesvolle start schematisch-1

KENNISMAKING EN ORIËNTATIE

> Workshop ‘Goed voorbereid van start‘
In deze praktische workshop komen alle ins en outs van het ondernemerschap aan bod. De workshop geeft u inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en hoe wij u hierin kunnen begeleiden.

> Kennismakingsgesprek
In een gesprek met een van onze ondernemersadviseurs bespreekt u uw plannen. U kunt verwachten dat wij u een objectief advies geven over uw kansen en mogelijkheden.
Voor dit kennismakingsgesprek vragen wij u de intakescan in te vullen en minimaal 2 dagen voorafgaand aan uw afspraak te mailen naar info@rozgroep.nl.

Wilt u vanuit een uitkering starten met een eigen bedrijf? ROZ is op de hoogte van de laatste wetten en regels rondom het starten vanuit een uitkering en biedt intensieve begeleiding.

> Ondernemerstest
Om u inzicht te geven in uw sterke en zwakke ondernemerscompetenties, maakt u een ondernemerstest. De test die we gebruiken is wetenschappelijk getest.

EEN GOEDE VOORBEREIDING

> Plan van aanpak, individueel en op maat
Uw ondernemerskwaliteiten en uw plannen vormen de basis voor een plan van aanpak op maat. Het doel is om u zo goed en snel mogelijk te begeleiden naar een succesvolle start van uw eigen bedrijf.

> Adviesgesprekken
Met uw persoonlijke adviseur bespreekt u regelmatig de voortgang van uw plannen. Uw adviseur beschikt over brede kennis, uitstekende contacten en netwerken, denkt met u mee en informeert u over uiteenlopende zaken. Uw ondernemingsplan en vaardigheden staan centraal.

> Trainingen
Wij organiseren het hele jaar door verschillende trainingen om uw kennis te verbreden, te verdiepen en om de juiste ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

> Netwerken
Netwerken is erg belangrijk voor een startende ondernemer. Niet alleen om in contact te komen met potentiële klanten, maar ook om te sparren met collega-ondernemers, kennis uit te wisselen en samen te werken. Wij organiseren zelf regelmatig netwerkactiviteiten en geven u advies over interessante netwerkmogelijkheden.

> Financiering
Het kan zijn dat u financiering nodig heeft om van start te gaan met uw bedrijf. Wij helpen u bij het zoeken naar financieringsmogelijkheden.

> Klaar voor de start!
Wanneer de voorbereiding is afgerond, bent u in staat om succesvol te starten met uw bedrijf. Na het afronden van de begeleiding kunt u nogmaals een ondernemerstest maken en u zult zien dat uw ondernemerscompetenties zijn verbeterd!

GESTART EN GROEIEN

> Begeleiding na de start
Dan breekt de meest spannende tijd aan: u bent ondernemer! Ook na de start staat het ROZ voor u klaar en bieden wij onze expertise aan. Als beginnend ondernemer kunt u nog steeds met al uw vragen bij uw adviseur terecht. En gebruik maken van ons uitgebreide dienstenpakket.

> Coaching
Wij beschikken over een netwerk van ervaren (oud) ondernemers die u als startende ondernemer kunnen coachen.

De startersadvisering voor Twentse starters wordt mede mogelijk gemaakt door de Agenda van Twente.

button maak nu een afspraak