partner in ondernemen
Deel deze pagina:

24 sep
2018

Kom naar de lancering van het online platform StarteninTwente.nl op 18 oktober!

StarteninTwente.nl is hét nieuwe online platform voor Twentse starters. 12 Twentse gemeenten en ROZ zijn samen met het bedrijf InnoValor de afgelopen maanden druk bezig geweest om het platform inhoud en vorm te geven. Het platform gaat eind deze week alvast live en wordt feestelijk gelanceerd op 18 oktober 2018 van 9.30 – 11.30 uur, voorafgaand aan Business Festival op het Vliegveld Twenthe (Hangar 11). Niet alleen pas gestarte ondernemers en mensen met plannen om te starten, maar ook vertegenwoordigers van gemeenten, onderwijs en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Programma 18 oktober

 • Launch moment – door de provincie Overijssel en enkele Twentse wethouders
 • Te gast: Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc. Hij is producer van de wereldwijde bestseller ‘Business Model Generation’ en geeft je een andere kijk op jouw businessmodel.
 • Keuze uit twee powersessies:
  • Pitchen – door Bert Breukers, ROZ Groep
   Stel: je komt onverwacht oog in oog te staan met een potentiële klant. Wat vertel je dan? Je krijgt praktische tips voor een goede pitch, oftewel jouw korte krachtige marketingboodschap.
  • Bedrijfsmodel Kaarten – door Melissa Roelfsema, InnoValor
   Laat je inspireren door deze tool met bedrijfsmodellen die al eerder succesvol gebruikt zijn door andere bedrijven en die jij ook kunt toepassen voor jouw bedrijf of idee.
  • Of kies voor: Meet & greet met ROZ – bespreek je bedrijfsidee één op één met een adviseur en stel al je vragen

Bekijk hier de uitnodiging >>

Deelname is gratis, maar we horen graag even of je komt. Aanmelden kan bij ROZ via info@rozgroep.nl of 074 241 5100.

Het platform
Wil jij een bedrijf starten in Twente? Heb jij een goed idee of ben je pas gestart? Op StarteninTwente.nl vind je alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers. Het platform is zeer binnenkort live en te gebruiken via www.startenintwente.nl!

StarteninTwente.nl is een initiatief van 12 Twentse gemeenten en ROZ, mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en ontwikkeld door InnoValor.