partner in ondernemen
Deel deze pagina:

28 nov
2017

KVK Comeback-lijn voor ondernemers in zwaar weer

Als uw onderneming in zwaar weer belandt, kunt u daar flink wakker van liggen. Dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat. KVK heeft deze week 24/7 landelijk de KvK Comeback-lijn geopend, voor een luisterend oor, deskundig advies of doorverwijzing. Bel direct: 0800 1014

Als ondernemer praat u liever niet over problemen. Maar zorgen voor uzelf houden, zorgt voor meer stress, onzekerheid en uiteindelijk zelfs grotere problemen. Maakt u zich zorgen over de situatie van uw bedrijf, heeft u vragen over schuldregelingen, financieringsmogelijkheden of wilt u een door- of herstart maken? Dan kunt u terecht bij de KVK Comeback-lijn. Niet alleen KVK deskundigen staan voor je klaar, maar ook bekende ervaringsdeskundigen als Jörgen Raymann, Ron Blaauw en Danie Bles behoren tot het belpanel.

Let op! Ondernemers uit Twente en de Achterhoek kunnen rechtstreeks contact opnemen met ROZ. Wij zijn de ondernemersadviesorganisatie voor Twentse en Achterhoekse ondernemers in zwaar weer. De KvK Comeback-lijn verwijst ook door naar ons.