partner in ondernemen
Deel deze pagina:

02 feb
2016

Ladies Business Event voor ondernemende vrouwen op 8 maart

Bent u een vrouwelijke (startende) ondernemer of wilt u een bedrijf starten? Kom dan naar het Ladies Business Event op dinsdag 8 maart van 18.00 tot 22.00 uur in Holland Casino Enschede. Het Ladies Business Event staat in het teken van Internationale vrouwendag  en het thema is: Woman in Business!!

Het is een informatief netwerkevenement in een ontspannen setting, waarbij vrouwelijke (startende) ondernemers en zzp’ers informatie kunnen vergaren, kennis kunnen opdoen en natuurlijk netwerken.

ladies business event

Er is een ondernemersplein, waar wij als ROZ ook aanwezig zijn, evenals de Kamer van Koophandel, MKB Twente en diverse andere bedrijven die startende ondernemers en zzp’ers kunnen informeren en adviseren over het opzetten van een bedrijf. Ook worden er diverse workshops en presentaties gegeven waar u aan kunt deelnemen. ROZ verzorgt een korte sessie over pitchen en acquisitie van 19.15 tot 19.45 uur.
Bekijk hier het volledige programma >>

Ook aan de innerlijke en uiterlijke schoonheid van de vrouw is gedacht, met een beauty consult & modeshow en Live cooking Sushi kunnen de ondernemers zich laten verwennen en ontspannen.

Het netwerkcafé is ook het decor van het Female Meeting Point en onder leiding van Life & Business coach Ninan Marshall kunt u speeddaten met experts (succesvolle ondernemers),  inspirerende interviews bijwonen of andere ambitieuze, ondernemende vrouwen ontmoeten.

All inclusive ticket: 25,00 € p.p.
Tickets bestelt u via het contactformulier op deze site >>

ACTIE:
Bent u in 2015/2016 met uw bedrijf gestart, dan krijgt u 5,00 € korting op vertoon van uw KvK inschrijving.