partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 apr
2014

Masterclass Ondernemen in Duitsland: van factureren tot incasseren door GGN, STRICK en ROZ

Waar moet uw factuur aan voldoen als u zakendoet met Duitsland? Hoe zorgt u ervoor dat uw Duitse afnemer de rekening betaalt? Welke stappen kunt u ondernemen wanneer uw klant niet betaalt?
Kom naar de Masterclass Ondernemen in Duitsland: van factureren tot incasseren door GGN, STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en ROZ op woensdag 14 mei 2014 van 18.30 – 21.00 uur in de Grolsch Veste.

In Duitsland liggen kansen voor u als ondernemer. De Duitse economie floreert en Duitsland is een enorme afzetmarkt pal naast de deur. Wanneer u zaken gaat doen in Duitsland, is het van belang om goede afspraken met uw Duitse zakenpartners te maken. U wilt dat uw facturen op tijd worden betaald. Houd er dan rekening mee dat u uw facturen richting Duitse afnemers op de juiste manier opstelt.

Wanneer uw klant niet betaalt, is het belangrijk te weten welke stappen u kunt ondernemen. De wet- en regelgeving rondom incasseren in Duitsland is heel anders dan in Nederland. Welke contractuele afspraken zijn belangrijk? Hoe werkt een incassoprocedure in Duitsland?

Op al deze vragen en meer krijgt u een antwoord tijdens de masterclass ‘Ondernemen in Duitsland: van factureren tot incasseren’. Kom op 14 mei 2014 van 18.30 tot 21.00 uur naar de Grolsch Veste waar GGN, STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en ROZ u bijpraten over facturen, contracten en incasseren bij zakendoen in Duitsland.

Programma

  • Inloop van 18.30 tot 19.00 uur
  • Welkom 
  • ROZ – Joris Mekenkamp, ondernemersadviseur over het belang van een strak en consequent debiteurenbeheer: tips en trucs over hoe u dat vorm kunt geven.
  • GGN – Nico Westra, accountmanager en STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater – Alexander Crämer, Rechtsanwalt over factureren en incasseren in Duitsland.
  • Netwerkborrel

Aanmelden
Deelname aan deze masterclass is kosteloos. We horen wel graag even of u komt. Aanmelden kan bij het ROZ (info@rozgroep.nl, 074 241 5100).

Graag tot ziens op 14 mei!

Een korte praktische bijeenkomst die u niet mag missen wanneer u in Duitsland zakendoet.