partner in ondernemen
Deel deze pagina:

30 mrt
2016

Masterclass ‘Succesvol ondernemen met je webshop’ op 25 april 2016

De consument bepaalt tegenwoordig steeds meer zelf waar, wanneer en hoe hij een aankoop doet. De mix van on- en offline kanalen wordt steeds populairder. Retailers moeten slim inspelen op deze ontwikkeling. Daarom organiseert ROZ op maandag 25 april 2016 van 19.00 tot 22.00 uur een masterclass ‘Succesvol ondernemen met je webshop’ in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Als ondernemer is het belangrijk om online zichtbaar te zijn. Dat kan door producten te verkopen in een webshop. Of door naast een fysieke winkel ook een webwinkel te runnen. U bent dan 24 uur per dag open voor de klanten waarmee het bereik aanzienlijk wordt vergroot. Maar wat komt er allemaal kijken bij het starten van een webshop? En is een webwinkel wel voor elke branche en elk product geschikt?

masterclass webshop starten

In deze masterclass krijgen de deelnemers hier inzicht in en ontvangen zij tips en trucs voor het starten van een webshop van experts Bert-Jan Haarkamp, webshop consultant CCV Shop, en Rogier Lohuis, account- en projectmanager Webton Internetdesign.
Onderwerpen en vraagstukken die aan bod komen zijn: Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van online winkelen? Met welke wet- en regelgeving krijgt u zoal te maken? Hoe zorgt u voor bezoekers op uw webshop? Hoe zorgt u ervoor dat uw fysieke winkel en webshop elkaar versterken?

Daarnaast wordt er feedback gegeven op enkele praktijkvoorbeelden van webshops. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de experts en in gesprek te gaan met collega ondernemers.

Aanmelden
Aanmelden voor deze masterclass kan tot en met 24 april via deze link.
Kosten: € 30,-. Er is plek voor 25 deelnemers, wees er snel bij want vol is vol.

Bekijk hier de uitnodiging