partner in ondernemen
Deel deze pagina:

16 okt
2019

Netwerkcafé ROZ bij jonge ondernemers in Haaksbergen op 19 november

Op 19 november organiseren ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en de gemeente Haaksbergen het netwerkcafé voor starters en zzp’ers van 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur). We zijn te gast bij de jonge ondernemers Mart Koppelman en Anto te Lintelo vanf LCS Haaksbergen aan De Greune 6 in Haaksbergen. Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.

Kennismaking
Wethouder Louis Koopman van de gemeente Haaksbergen verzorgt de opening. Mart en Anto van LCS Haaksbergen delen hun ondernemersverhaal. Er is een korte kennismaking met ROZ en het online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vind je alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor ondernemers.

Powersessies
Kennis kun je ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze:

  • Marketingkaarten door ROZ: Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij klanten. Je krijgt concrete ideeën voor jouw marketingboodschap.
  • Zichtbaar op internet door Mediakanjers: Met een goede online vindbaarheid kun je sneller klanten werven. Mediakanjers laat dit met praktijkvoorbeelden zien en bespreekt vragen als: Wat is een responsive website? Hoe kun je LinkedIn het beste inzetten? Waarom zou ik Google Mijn Bedrijf registreren? Moet ik SEO of SEA gaan inzetten?

Ondernemersmarkt en netwerken
Stel al je vragen aan de aanwezige organisaties op de ondernemersmarkt: Rabobank Enschede-Haaksbergen, Hendriksen Accountants en Adviseurs, Mediakanjers, ROZ en gemeente Haaksbergen. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp’ers.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 15 november bij ROZ via www.rozgroep.nl/haaksbergen, info@rozgroep.nl of 074 241 5100.

Bekijk hier de uitnodiging >>

Dit netwerkcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.