partner in ondernemen
Deel deze pagina:

16 jan
2019

Netwerkcafé voor starters en zzp'ers op 11 februari

Op 11 februari organiseren ROZ en de gemeenten Almelo, Hellendoorn en Wierden het netwerkcafé voor startende ondernemers en zzp’ers in de foyer ZINiN, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal. Het netwerkcafé is de plek waarstarters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.

Kennismaking en ondernemerservaring
Wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis van de gemeente Hellendoorn verzorgt de opening. Betsy Diender-Lohuis is zzp’er en startte enkele jaren geleden haar eigen bedrijf BDL-Grouptravel. Zij deelt haar ondernemersverhaal- en ervaringen. Als ROZ vertellen we kort wat wij voor jou kunnen betekenen en je maakt kennis met het nieuwe online platform  www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vind je alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters, maar ook voor ondernemers en zzp’ers die al wat langer actief zijn is dit platform interessant.

Powersessies
Kennis kun je ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze: Social media door Nietzelfdoen.com of Marketingkaarten door ROZ en InnoValor. Door social media op de juiste manier in te zetten, kun je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten en meer omzet genereren. Maar hoe pak je dat aan? Praktische tips ontvang je in deze sessie. ‘Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die je helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten. Daar ga je in deze sessie mee aan de slag.

Uiteraard is er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp’ers en in gesprek te gaan met ons.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 6 februari via dit formulier >>
Of mail of bel ons (info@rozgroep.nl, 074 241 5100).

Bekijk de uitnodiging >>

Dit netwerkcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.