partner in ondernemen
Deel deze pagina:

06 mei
2014

Netwerkcafé voor zzp’ers gemeente Berkelland

Zelfstandig ondernemerschap biedt veel vrijheid en stelt de ondernemer in staat zijn eigen keuzes te maken. Toch missen zzp’ers soms collega’s om mee te sparren. Of willen zij hun netwerk uitbreiden en in contact komen met collega zzp’ers in hun omgeving.

Daarom organiseren ROZ, Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en de gemeente Berkelland een netwerkcafé. Alle zzp’ers en starters uit de gemeente Berkelland zijn van harte welkom op maandag 19 mei 2014 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur bij De Klok, Grotestraat 84 in Eibergen.

Er is een interessant programma voor de zzp’ers samengesteld. Han Boer, wethouder gemeente Berkelland, heet iedereen welkom. ROZ, Jongbloed Fiscaal Juristen, Rabobank Achterhoek Oost en de Belastingdienst vertellen wat zij voor zzp’ers kunnen betekenen. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, verzorgt een workshop ‘Echt netwerken, werkt echt!’

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de gemeente Berkelland, Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank en de Belastingdienst aanwezig waar zzp’ers en starters terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 14 mei. Bel of e-mail met het ROZ (074 241 5100, b.bakker@rozgroep.nl).