partner in ondernemen
Deel deze pagina:

19 nov
2019

Netwerken én kennis opdoen in Haaksbergen

Nog maar 21 en 22 jaar oud en al bijna vier jaar ondernemer! Mart Koppelman en Anto te Lintelo van LCS Haaksbergen deelden hun ondernemersverhaal. In hun pand waren we dinsdagavond 19 november 2019 te gast met het netwerkcafé voor starters en zzp’ers, georganiseerd samen met de gemeente Haaksbergen.

Wethouder Louis Koopman opende de avond en benadrukte het belang van netwerken en kennis opdoen voor starters en zzp’ers.

LCS Haaksbergen helpt zowel particulieren als de zakelijke markt met ICT-gerelateerde zaken. Van service en onderhoud tot het volledig beheren van IT-infrastructuren binnen bedrijven. Mart en Anto vertelden vol enthousiasme over hun start vanuit huis en de verhuizing naar een bedrijfspand. “We zijn gestart met ruim 150 euro en waren bang om dat te verliezen, maar dat hadden we al snel terugverdiend. Na een jaar hebben we de ruimte aan huis ingeruild voor deze bedrijfsruimte. Dat gaf ons bedrijf echt een boost, we kregen meer aanzien en groeiden verder.” De beide heren studeren ook nog. Op Saxion volgen zij de opleiding ICT. Stagelopen doen zij deels in hun eigen bedrijf.

Onze collega’s Marieke Slot en Sharon Leuveld presenteerden de mogelijkheden van ROZ én het online platform StarteninTwente.nl, en gingen samen met de starters en zzp’ers in de powersessie ‘Marketingkaarten‘ aan de slag. Deze tool geeft inspiratie voor je marketingboodschap. In de andere sessie werden de deelnemers bijgepraat over hoe je je zichtbaarheid op internet vergroot door Erwin Hoog Antink en Luuk Weernink van Mediakanjers.

Ook na de sessies bleven de deelnemers nog lang met elkaar en de aanwezige organisaties in gesprek. Naast ROZ waren ook Rabobank Enschede Haaksbergen en Hendriksen Accountants vertegenwoordigd. We kijken terug op een geslaagde avond en bedanken alle deelnemers voor de komst en de gemeente en LCS Haaksbergen voor de prettige samenwerking!